Your link text
top of page
1-1 coaching, wandelcoach, wandelcoaching, loopbaanbegeleiding, loopbaancoach, jobcoach, loopbaan coach, job coach, personal coaching, mindset coaching, mentale veekracht, mentale gezondheid, mentaal welzijn, ACT therapeut, ACT therapie, ACT coach, Oosteeklo, Assenede, Meetjesland, Gent, Zelzate, Wachtebeke, Eeklo, Zelzate, Evergem, Boekhoute, Ertvelde, Sleidinge, Bassevelde, Wondelgem, Melle, Laag zelfbeeld, zelfvertrouwen, body confidence coach, zelfvertrouwen coach, overeten, diëten, intuïtief eten, emo-eten, binge-eating, depressie, burn-out, burn-out coach, depressie en burn-out coach, gezondheidscoach, voedingscoach, voedingsconsulent

Body confidence coaching | loopbaancoaching

Blijf je tegen dezelfde obstakels aanlopen? Heb je het gevoel dat je jezelf saboteert? Ben je de balans kwijt o.v.v. gezondheid, werk, ouderschap, ondernemerschap, ... ?

 

Ontdek mijn 1-1 coaching trajecten waarin ik jou individueel coach en ondersteun op jouw weg naar meer werkgeluk, balans, veerkracht, rust in je hoofd en zelfvertrouwen. 

Waarvoor kun je hier terecht?

Ik ben gespecialiseerd in het coachen van mensen die voelen dat ze zichzelf voorbij lopen, dat ze niet goed in hun vel zitten en/of dat ze zichzelf in de weg staan omwille van een laag zelfbeeld, negatief lichaamsbeeld, onzekerheden rond hun lichaam en/of het moederschap, problemen rond overeten / emo-eten, overprikkeling, symptomen van depressie of burn-out, ...

 

Ben je op zoek naar meer rust in je hoofd, balans in je leven, zelfvertrouwen & energie? Maar weet je niet hoe te vertragen en los te laten?  Dan ben je alvast aan het juiste adres. 

Als gediplomeerd ACT-therapeut help ik jou eerst en vooral belemmerende overtuigingen los te laten en het inzicht in jezelf te vergroten zodat er ruimte ontstaat om je leven te creëren volgens wat jij belangrijk vindt. En niet langer volgens bepaalde verwachtingen en/of overtuigingen die je soms al van jongs af aan met je meedraagt maar eigenlijk niet écht van jou zijn. 

Zelfvertrouwen en een gevoel van veiligheid zijn key om écht je authentieke zelf te kunnen en durven zijn. Die gevoelens creëer je niet van buitenaf d.m.v. externe doelen, stappenplannen, ... maar van binnenuit, vanuit jouw mindset met haar gedachten en gevoelens. Het managen van jouw brein is dus een cruciale skill. En skills, vaardigheden, krijg je niet aangeboren maar aangeleerd.

 

Bovendien leer je een nieuwe skill niet aan door er eindeloos over te lezen maar door er effectief actief mee aan de slag te gaan. En dát is exact waar het veelal vastloopt. Het voelt namelijk zeer oncomfortabel en onveilig om jezelf open te stellen voor de onzekerheden, angsten, pijn, ...  die jou tot hiertoe (vaak onbewust) steeds blokkeerde, belemmerde of verlamde. Want wat als je faalt, vast komt te zitten in die angst/pijn/.., het jou niet lukt, je het verkeerd doet, .... en daar ga je weer... meegezogen in jouw spiraal van piekergedachten, angsten, onzekerheden en meer. Wat uiteraard begrijpelijk en menselijk is. Maar daarom niet helpen, integendeel.

Daar ligt de kracht van een coach / therapeut. Iemand waar je op terug kunt vallen wanneer je nog niet helemaal op jezelf kunt/durft vertrouwen. 

 

Want een coach /  therapeut is iemand die comfortabel is met jou oncomfortabel te maken. Omdat hij/zij weet dat het in die zone is dat jouw groei ontstaat. Alleen is het op jezelf zeer moeilijk om lang genoeg in die zone te blijven hangen om échte blijvende verandering en groeit e creëren. Zonder herval, zoals velen al meermaals hebben meegemaakt. 

 

Herkenbaar? 

 

 

Wat als..... 

Wat als je..... 

✔ ondanks jouw twijfels, onzekerheden, angsten, pijn, ... TOCH kon doorzetten en erop durfde vertrouwen dat je te allen tijde kunt teruggrijpen naar gedachten en gevoelens van zelfvertrouwen, veiligheid, ... 

 

✔ voor jezelf, ondanks alles, veiligheid en warmte kon creëren waardoor je voelt dat je waardig bent en 100% jezelf mag zijn

✔ zélfs als er een spiraal van negatieve gedachten in je opwelt, alsnog energie en motivatie kon putten uit jezelf en vanuit jouw waarden? 

✔ voortaan kon doorgaan waar je voorheen was gestopt? 

✔  jouw eigen grootste motivator i.p.v. criticus kon zijn? 

Hoe zou jouw leven eruit (kunnen) zien? Welk verschil zou dat voor jou maken? Hoe zou jouw leven eruitzien? Wat zou je durven doen dat je voorheen (tot hiertoe) niet durfde doen? Wat zou dit jou waard zijn?

Wat als... ik jou kon garanderen dat ik jou dit alles kan aanleren?

Alles begint hier steevast met een gratis vrijblijvende kennismaking.

 

Want ik kan alles hier mooi en uitgebreid neerschrijven, een persoonlijke klik is cruciaal om samen stappen te zetten en jarenlange gewoontes, patronen, onzekerheden, angsten, ... te doorbreken. Op die manier wil ik de drempel naar coaching, therapie en het durven investeren in jezelf en jouw persoonlijke groei zo laag mogelijk maken. Het kan namelijk zeer overweldigend zijn om je weg te vinden tussen de gigantische hoeveelheid coaches, therapeuten, psychologen, loopbaanbegeleiders, ...

Hieronder vind je een beknopt overzicht van mijn trajecten en bijhorende prijzen omdat ik transparantie zeer belangrijk vind. Maar doorheen ons eerste verkennend gesprek leg ik alles graag duidelijk en uitgebreid aan je uit zodat je weet waar je aan begint en wat je mag verwachten mocht je ervoor kiezen om de samenwerking aan te gaan. 

Er zijn twee manieren om te investeren in jouw persoonlijke groeitraject. Indien je grootste struikelblok werk gerelateerd is, kun je ervoor kiezen om te betalen met VDAB Loopbaancheques. Ook dit leg ik doorheen onze gratis kennismaking, indien dit relevant / van toepassing is voor jou, aan je uit dus je hoeft niet per se alles zelf uit te zoeken. Maar in het kort komt het erop neer dat iedere werkkracht (zowel werknemers als zelfstandigen) om de 6 jaar recht heeft op 7 uren loopbaanbegeleiding van zodra men 7 jaar werkervaring op de teller heeft staan. 

Wanneer je hieraan voldoet, kun je de loopbaancheques digitaal aanvragen (ik help jou daarbij) en betaal je slechts 40,00 EUR voor de eerste 4 sessies en nog eens 40,00 EUR voor de volgende 3 sessies (samen gelijk aan twee loopbaancheques). Waardoor je omgerekend slechts 11,42 EUR/sessie betaalt. 

Is jouw hulpvraag niet werk gerelateerd dan betaal je het bedrag zelf. Met een investering van gemiddeld 600,00 - 900,00 EUR (75,00 EUR/sessie) die je indien gewenst kunt spreiden over 3 maanden) doorbreek je gegarandeerd de meest belemmerende gewoontes en/of patronen waar je op vandaag tegenaan loopt. Bovendien stap je na onze samenwerking de toekomst tegemoet met een rugzak vol tools, kennis en oefeningen die je de rest van je leven kunt inzetten wanneer je ergens op vastloopt. En kun je te allen tijde terugvallen op een losse breakthrough-sessie van 20-30 minuten waarvoor je slechts 45,00 EUR betaalt en waarin we samen het obstakel/probleem doorbreken zodat je verder kunt. 

Nog een kleine tip, heel wat werkgevers hebben jaarlijks een budget voor persoonlijke ontwikkeling en ziektepreventie ter beschikking. Ga dus even het gesprek aan met jouw werkgever/leidinggevende en luister of je jouw persoonlijk ontwikkelingsbudget hiervoor kunt inzetten. 

pakketten

When you heal the thoughts that keep you small,

your potential is limitless

Waar ik voor sta als coach

Ik werk als coach vanuit 4 belangrijke kernwaarden:

 

- open, transparante en eerlijke communicatie

- veilige omgeving/bubbel waarin je voelt dat je helemaal jezelf mag zijn zonder be- of veroordeling

- laagdrempelig en bereikbaar, ook tussen sessies in. Eens we een samenwerking aangaan, vormen we een team en kun je te allen tijd op mij terug vallen en/of steunen

- gewicht neutrale en inclusieve aanpak. Lichaamsgewicht, geaardheid, geslacht / gender,... maken voor mij geen verschil. Ik vertrek steeds vanuit de persoon die voor me zit. Hoe je het ook draait of keert, in de kern zijn we allemaal mensen. 

EXTRA: goed om te weten

Aangezien één van mijn kernwaarden als coach, laagdrempeligheid is, wil ik (personal) coaching zo toegankelijk mogelijk maken. Daarom is het mogelijk om, na een traject van minimaal 6 weken of na 1 maand binnen mijn Body Confidence coaching traject losse on-demand coaching sessies te boeken van 20-30 minuten voor slechts 45,00 EUR. 

Dit zijn zeer doelgerichte breakthrough coaching sessies, waarin we doorbreken tot de kern van jouw "probleem" of "struggle" en je na 20-30 minuten weg stapt met een duidelijk inzicht in waar je precies tegenaan loopt en vooral, hoe je erdoorheen kunt breken. Zodat je meteen verder kunt wetende dat jouw focus uitgaat naar datgene wat jou ook effectief zal verder helpen. In plaats van met jouw struggles, gepieker, vragen,.. te blijven zitten in de hoop dat het plots duidelijk zal worden. 

Op die manier is het mijn intentie om coaching zo laagdrempelig mogelijk te maken, en jou maximaal te kunnen ondersteunen tegen een minimale tijds- en geldinvestering langs jouw kant. 

Waarom pas na een coaching traject van 6 weken of 1 maand  in mijn Body Confidence Groeitraject? Omdat het belangrijk is dat je eerst de basis hebt meegekregen en de eerste tools en strategieën hebt aangeleerd. Zodat we daarop kunnen verder bouwen of naar terug kunnen grijpen doorheen een breakthrough coaching sessie. 

Heb je vragen? Ik schreef het al eerder en ik ga het blijven schrijven. Stuur mij een berichtje. Ik help jou graag! 😊

Ontdek het

Body Confidence Groeitraject

bottom of page