Body Confidence 

30
day
kickstart

In dit 30-day Body Confidence Kickstartersprogramma gaan we samen het commitment aan om gedurende 30 dagen, dagelijks kleine acties te nemen die jou gaan helpen om op amper één maand al een mooie vooruitgang te boeken. 

Wat is het doel van dit programma?

Jouw eerste stappen zetten richting body confidence. Door 30 dagen lang de nodige ondersteuning en accountability te ontvangen van mij als jouw coach, én de andere deelnemers. Zodat je aan den lijve voelt en ontdekt dat je al een zeer grote vooruitgang kunt boeken, op een korte termijn van amper 30 dagen. Zélfs als je slechts een 10-tal minuten per dag tijd vrijmaakt voor jezelf. 

JE ZULT LEREN DAT:

✅ je helemaal geen uren moet sporten om strakker en fitter te worden

✅ je geen kcal hoeft te tellen om af te vallen

✅ diëten niet werkt op lange termijn. Hoe het komt dat je steeds moeilijker lijkt af te vallen, alsof je steeds weer op een plateau komt te zitten. En hoe je dit "plateau" kunt overbruggen om wél terug vooruitgang te boeken.

✅ je mindset key is om blijvend resultaat te boeken en wat je moet doen om jouw mindset failproof te maken

✅ jouw eigen negatieve gedachten, uitstelgedrag, gepieker, onzekerheden, doemdenken, ... in 99,9% de oorzaak is waarom je steeds weer hervalt in oude gewoontes. En wat je moet doen om jezelf niet meer te saboteren.

Wat houdt dit programma in?

Je zult gedurende 30 dagen het volgende ontvangen:

💪 dagelijkse 10-minute workouts die je van thuis uit, zonder toestellen kunt doen. Deze workouts zijn voor elk niveau toegankelijk. Zowel beginners als gevorderden, doordat ik jou de nodige tips geef om de oefeningen aan te passen naar jouw fit-level. Zodat je jezelf niet overzet, de juiste houding aanneemt en verantwoord kunt sporten. Ook wie last heeft van de rug of andere gewrichten, worden er steeds low-impact varianten meegegeven. Dus je hebt letterlijk géén excuses! 

🎧 wekelijks een motiverende podcast waarin ik jou tips geef om vol te houden, je uitstelgedrag te overbruggen en resultaat te boeken. 

🧠 wekelijks een waardevolle tip en/of opdracht rond mindset. Zodat je doorheen de challenge niet alleen fysiek sterker wordt, maar ook mentaal gesterkt wordt! 

🥗 wekelijks een waardevolle tip en/of opdracht rond voeding. Zodat je de eerste stappen kunt zetten richting food freedom en intuïtief eten. 

🥂 we motiveren elkaar ook onderling via een gesloten Facebook groep waarin je vragen kunt stellen en struggles kunt delen. Maar ook foto's, video's, persoonlijke wins, jouw vooruitgang, ... kunt delen. Zodat je voelt dat je niet alleen staat en een team van like-minded vrouwen hebt om jou accountable en on-track te houden!

📱 Ik volg elk deelnemer op via mijn mobiele app, zodat ik kan zien of je nog mooi on-track bent en jij mijn hete adem in je nek voelt om effectief vol te houden. In plaats van uit te stellen en excuses te verzinnen ;) Dus je ziet, ik heb over alles nagedacht. Ik ben dan ook al meerdere jaren coach en personal trainer, dus ik wéét hoe ik jou kan helpen om vol te houden. En hoe meer stokken achter de deur, hoe beter! ;)

"Perfection is overrated. Consistency is key

 30 dagen, kleine acties, groot resultaat 

Is dit iets voor jou?

Ja, without a doubt!

Tenzij je ook dit jaar terug je tijd wil verspillen aan het lezen van free downloads, binge-watchen van workoutvideo's, scrollen door social media,  .. in de hoop dat je je plots klaar en gemotiveerd gaat voelen? Wachtend op een ideaal moment om te starten?

Want eerlijk? Je gaat je doelen niet bereiken door erover te lezen of te kijken naar hoe anderen sporten. Je kunt uren informatie opzoeken en scrollen door social media. Maar een quick fix bestaat helaas niet! 

 

Dus wil je hét ultieme geheim tot een fit, sterk en gezond lichaam ontdekken?

 ..... SIMPEL, onderneem imperfecte maar consistente actie 💪

 

Ik daag jou uit om gedurende 30 dagen, een 10-tal minuten vrij te maken voor jezelf.

Want om nieuwe gewoontes aan te leren is consistency KEY! 

 

Wil je dus fitter worden? Start je steeds vol goede moed, maar geef je al snel terug op omwille van tijdsgebrek, geen motivatie,...? Dan is dit kickstartersprogramma exact wat jij nodig hebt als stok achter de deur.

 

HET HEEFT NAMELIJK GEEN ZIN OM van de ene op de andere dag plots meerdere uren per week te sporten als je dat niet volhoudt en na enkele dagen of weken alweer moet stoppen, of begint uit te stellen. De intentie is er altijd wel, maar dan komt jouw drukke agenda roet in het eten gooien waardoor je er weer tegenaan loopt dat je niet kunt volhouden wat je gestart bent. 

Hierdoor kom je keer op keer in vicieuze cirkel terecht die zeer slecht is voor jouw zelfvertrouwen, waardoor je gaat geloven dat jij dat gewoon niet kunt volhouden. Dat het niets voor jou is,.. Terwijl je eigenlijk gewoon té veeleisend bent en te snel teveel verwacht van jezelf. 

Wat denk je? Klaar om het eens op een andere manier te proberen? Geef jezelf het voordeel van de twijfel en probeer eens om gedurende dit 30 dagen kickstartprogramma, kleine acties te ondernemen die slechts een minimale tijdsinvestering van amper 10 minuten per dag vragen.

 

Kleine, maar doelgerichte acties die je dagelijks kunt ondernemen om een nieuwe routine op te bouwen die je zélfs met een drukke agenda volhoudt.

 

Durf jij dit commitment aangaan met jezelf? 

Je staat er trouwens niet alleen voor hé, we're in this together. 30 dagen lang 👊

No excuses, I'll be watching you

Wanneer start het programma?

We starten allemaal samen, op 1 september 2021.

Op die manier sta je er niet alleen voor, en zul je doorheen dit korte maar krachtige programma de nodige motivatie en ondersteuning ontvangen van zowel mij (jouw coach doorheen de rit) als de andere deelnemers.

We're in this together!

 

Hoe je geld terugverdienen? 

Voor het geval dat het boeken van vooruitgang jou niet voldoende motiveert om vol te houden. Heb ik enkele extra stokken achter de deur gecreëerd die jou ongetwijfeld wél extra zullen motiveren om vol te houden, zélfs als je even geen goesting hebt of terug de neiging krijgt om uit te stellen ... 😉

Je kunt enerzijds minstens 20% en zelfs tot 100% van jouw aankoop terugverdienen. En anderzijds maar liefst 30% korting verdienen op een traject naar keuze! Het is trouwens geen of-of verhaal, maar een en-en verhaal. Want je kunt zowel 100% van je aankoop terugverdienen ALS 30% korting op een nieuwe aankoop. 

Klinkt al goed hé? Toch? 

Ik heb dit volledige terugverdiensysteem uitgedacht en uitgewerkt, omdat ik merk dat als er iets is wat mensen kan motiveren ... het geld is! En there's no shame in that! Da's helemaal OK! Als dit zorgt voor een extra stok achter de deur om jou on-track te houden, geef ik met veel plezier een mooie cashback en/of korting.

Want het is ook mijn doel om ervoor te zorgen dat jij gemotiveerd blijft en volhoudt!

Dit is dus geen standaard challenge zoals je er 30 in een dozijn kunt vinden online, maar een challenge die ik 100% heb uitgewerkt met als doel en intentie om zoveel mogelijk deelnemers te zien slagen 💛

Verdien tussen de 25-100% van je aankoop terug

Voor elke deelnemer leg ik een deel van de aankoop in een "pot" om het zo te zeggen.

 

Als je alle workouts en opdrachten die ik jou doorstuur, voltooit. Krijg je op het einde van de rit gegarandeerd alvast minstens 25% van je aankoop terugbetaald. Da's omgerekend 19,99 EUR.

Afhankelijk van het aantal deelnemers dat alles voltooid, wordt de pot verdeeld en kun je tot 100% van aankoop terugbetaald krijgen. Je hoeft hiervoor niets te ondernemen. Ik volg alles op, en op het einde van de rit stuur ik jou een mailtje om jou te laten weten hoeveel cashback je cadeau krijgt! 

 

Ontvang 30% korting op een van mijn coaching programma's 

Zelfs als je niet alle workouts en opdrachten voltooid en instuurt, kun je nog steeds 30% korting verdienen op een van mijn coachingsprogramma's (Body Confidence Program of Body Confidence TRIBE). 

Deze mooie korting, krijg je als je dagelijks iets op je Facebook en/of Instagrampagina post over de challenge.

Dat kan vanalles zijn. Een selfie, een foto van je workoutmatje, een filmpje, ... 

Twee belangrijke zaken om de korting te krijgen. Je moet gedurende de challenge dagelijkse posten op je Instagram- en/of Facebookfeed en niet in je story's, omdat je story's na 24u verdwijnen en ik dan niet kan bijhouden wie 30 dagen lang dagelijks gepost heeft.  Daarnaast is het ook belangrijk dat je de hashtag #bodyconfidencechallenge2021 gebruikt en mij tagt @body_confidence_by_Lena zodat ik jouw posts ook effectief kan zien en opvolgen ;)

Om deze korting te krijgen, hoef je verder niets te doen. Op het einde van de challenge bekijk ik de hashtag en controleer ik wie dagelijks gepost heeft en dus de korting verdiend. Vervolgens ontvang je, binnen de 10 werkdagen na afloop van de challenge (zodat ik de ruimte heb om alles na te kijken) een mailtje met daarin je kortingscode. 

 Dit is trouwens geen kansenspel of winactie. Of je de korting en/of je cashback ontvangt, heb je HELEMAAL ZELF IN   HANDEN! 💪