Hi, welkom! 

Ik ben vooral heel erg benieuwd naar jou, en leer jou graag beter kennen! Maar ik zal de spits eraf bijten en alvast kort mezelf voorstellen ;) Voel je je nieuwsgierig naar meer? Herken je jezelf in wat je leest op mijn website? Weet dan dat ik héél graag van jou hoor. Zonder verplichtingen of verwachtingen. Gewoon om oprecht te connecteren met elkaar!

 

Dus stuur mij onderaan de pagina gerust een berichtje. Al is het maar om even "hallo" te zeggen 😊 Ik ben heel benieuwd naar wie jij bent, wat jou hier brengt, wat je doet in het leven ,... 

Ik ben Lena Steenbeke. Mama van twee energieke meneertjes, Lucas (02/2019) en Vic (09/2021). Vrouw van mijn man, Thomas. En body confidence coach met een missie om vrouwen te helpen losbreken van dieetcultuur, onzekerheden over hun lichaam en diverse mentale blokkades die hen weerhouden hun volste en meest vrije leven te leven.

IYHY1481.JPG

Ik ga met alles wat ik doe als Body Confidence Coach, voor een zo groot mogelijke impact met een zo min mogelijke tijdsinvestering. Wil dit zeggen dat ik alles voor jou ga doen? Nee, dat niet helaas. Maar ik ga wel voor een cut-the-crap aanpak waarin ik alles zo duidelijk en hapklaar mogelijk aanbied, zodat jij doelgericht actie kunt nemen en in no time vooruitgang voelt.

IMG_3491.JPG
DSC06647Kerstshoots Manophotography 2021 Lena Steenbeke.jpg

Dankzij mijn ervaring als personal trainer, en na het trainen en coachen van 100'den vrouwen. Heb ik een methode ontwikkeld om jou het vertrouwen in jezelf en jouw lichaam te helpen herstellen. Zodat je meer energie overhoudt voor de mensen en dingen waar je van houdt. En nooit meer hervalt in "maandag start ik opnieuw". 

Door middel van mijn Body Confidence Programma waarin ik jou stap voor stap leer hoe je je triggers en emoties kunt gebruiken als gids op je weg naar je gelukkigste zelf. Aangevuld met on-demand personal coachingsessies, ontvang je een uniek totaalpakket waarmee je van thuis uit en op eigen tempo, zelfstandig MAAR nooit alleen (want ik ben bij elke stap die je zet slechts één berichtje van jou verwijderd) aan de slag kunt.

Doorheen mijn coaching, vormt beweging de rode draad. Want sporten zorgt ervoor dat je letterlijk naar buiten stapt, van tussen die vier muren, uit je hoofd, en jezelf letterlijk in beweging brengt. 

 

Doorheen mijn coaching traject ontvang je doelgerichte en korte, maar krachtige opdrachten en 'info-bommetjes' (zoals ik dat noem) om zowel je lichaam als mindset te trainen en versterken! 

Benieuwd naar meer informatie? Of weet je niet waar of hoe te beginnen? Twijfel niet, verspil jouw kostbare tijd en energie niet aan twijfelen, piekeren, ... Stuur mij simpelweg een vrijblijvend berichtje via het contactformulier hieronder en vertel mij jouw verhaal, struggles, twijfels, .. zodat ik met je mee kan denken en jij kunt aftoetsen of dit al dan niet de juiste richting is voor jou. Da's maar zo handig voor ons allebei. Toch? 😉

P.S.: don't overthink this.. 't is gewoon een simpel berichtje. Je hoeft je woorden niet te wikken en te wegen, je hoeft dit niet groter te maken dan het is. Just do it! En geen zorgen, dit is geen sales-trap waar je na één berichtje niet meer uit geraakt 😅 Daar zou niemand bij winnen 😉

Image by Teddy GR

Ontdek 

The Body Confidence

PODCAST