top of page

Acerca de

haute-stock-photography-subscription-countryside-collection-final-25.jpg

Start hier jouw Ambassador-avontuur

 Word Body Confidence Ambassador en zet je schouders onder mijn Body Confidence Movement

Als Ambassador krijg je een unieke link, waarmee je jouw volgers, bloglezers, websitebezoekers, vrienden, familie, kennissen, ... kunt omzetten naar klanten. Hiermee help je niet alleen mijn Body Confidence Movement groeien, maar verdien je uiteraard ook zélf een mooi centje mee!

Lena Steenbeke Body Confidence coach therapeut ACT therapie

Body Confidence Movement... 

Het is mijn doel, als coach & therapeut, om zoveel mogelijk vrouwen te helpen bij het herstellen van het vertrouwen in zichzelf en/of hun lichaam. 

​​

Ik weet namelijk hoeveel energie het vraagt om je dag-in-dag-uit bezig te zijn met willen afvallen, jezelf vergelijken met anderen, jezelf naar beneden halen en niet goed of mooi of slank genoeg vinden, piekeren over wat je wel of niet hoort te eten, bang zijn om bij te komen en een zoveelste keer te falen, gedemotiveerd geraken van steeds weer opnieuw te moeten beginnen, onzeker te voelen in je lichaam,.... 

Zooooo frustrerend, deprimerend en gewoonweg energie slopend! (foto is van 10 jaar geleden toen ik middenin mijn eetstoornis - orthorexia - zat en nog amper 48 kg woog)

Terwijl ons lichaam(sgewicht) helemaal geen belemmering hoeft te zijn om ons leven ten volle te mogen beleven. We hoeven niet te wachten op het hét perfecte lichaam(sgewicht) of moment. Wat je energie geeft groeit. Dus als we energie blijven steken in het wegduwen van onze onzekerheden en/of controleren van ons lichaam, blijven we dus (onbewust) energie steken in onze onzekerheden, ons negatief of laag lichaams- en zelfbeeld.

De "oplossing" of het antwoord ligt dus niet in het aanpassen, controleren of manipuleren van ons gedrag, "slechte" gewoontes, zelfbeeld, ... De kern ligt een laag dieper en dat is iets wat zelden wordt vastgepakt doorheen een online traject. 

 

Om zoveel mogelijk vrouwen wegwijs te maken doorheen mijn zelf-coaching-methode, en coaching & therapie zo laagdrempelig en betaalbaar mogelijk te maken, heb ik mijn Body Confidence Groeitraject gecreëerd.

Een hybride groeitraject waarin je van thuis uit op eigen tempo diverse modules kunt doorlopen, aangevuld met 1-1 coaching voor een perfecte prijs/kwaliteitverhouding waardoor coaching en therapie toegankelijk wordt voor iedereen die het zichzelf gunt om goed in z'n vel te zitten. 

Als Ambassador stap je mee in dit verhaal. Maken we samen het  verschil en een creëren we een heuse Body Confidence Movement! Want IEDEREEN verdient het om zich goed in z'n vel te voelen, te bruisen van energie en te stralen van zelfvertrouwen!! 💛

Geloof jij in deze missie? Zet je graag mee je schouders onder mijn Body Confidence Movement?  Ben jij iemand die andere sterke vrouwen wil inspireren, versterken en in hun kracht zetten door mijn Body Confidence programma's te vertegenwoordigen en promoten op jouw social media kanalen, in jouw mailinglist, onder jouw vrienden en kennissen, op jouw blog en/of website en/of webshop,...? 

 

Het enige wat je hoeft te doen, is hieronder doorklikken en jouw gratis Ambassador-account aanvragen. Je ontvangt dan meteen een account met unieke link en ik neem binnen de drie werkdagen ook even contact met je op om kennis te maken en eventuele vragen langs jouw kant te beantwoorden. 

Lena Steenbeke Body Confidence coach therapeut ACT therapie

Jouw voordelen als Body Confidence affiliate

Voordelen affliate

Jouw voordelen als Body Confidence affiliate

Geen risico's of eigen investering

Je kunt zonder eigen inbreng, risk-free bijverdienen. Voeg jouw unieke

Ambassador-link toe aan jouw:

 

- social media kanalen

- blog

- website / webshop

En/of spreek erover met jouw kennissen, vrienden, collega's, volgers, .... en verdien eenvoudig een mooi centje bij op de verkopen die jouw mond-tot-mond reclame opbrengt.

haute-stock-photography-mint-desktop-collection-final-9.jpg
haute-stock-photography-modern-mama-collection-final-8.jpg

Passief geld verdienen

Heb je een veelgelezen blog, een website of webshop met veel bezoekers en/of een groot aantal volgers op je social mediakanalen? 

Dan kun je jouw verkeer en volgers eenvoudig omzetten in klanten, zonder daar veel tijd of energie in te hoeven investeren.

 

Echter, hoe vaker je communiceert over mijn trajecten en/of jouw ervaring. Hoe groter jouw impact, en hoe meer je eraan kunt verdienen. Maar dat kun je uiteraard helemaal zelf bepalen naargelang je eigen agenda en planning.  

Kortingen & een boost in je visibiliteit

Je krijgt uiteraard mooie kortingen tot -60% op mijn programma's, cursussen, ... en een boost in de visibiliteit en het bereik van jouw kanalen. Doordat we als Ambassadors onder elkaar een hechte community vormen die elkaar steunt en versterkt! 

We gaan samen voor eenzelfde doel, en dat connecteert ons. 

Wanneer je er vandaag instapt, stap je in bij de start van deze movement. En geloof me, eens we op gang getrokken zijn heb ik grootse plannen om elkaar ook onderling te versterken. Naast laagdrempeligheid, is het creëren van een win-win namelijk ook iets waar ik enorm veel belang aan hecht!

Meisjes met Champagne

Sterke vrouwen versterken vrouwen

Ambassador worden in 1-2-3

1

Registreer

Klik hieronder door en vul het formulier in om jouw Ambassador-account aan te vragen.

2

Connecteer 

Ik neem binnen de 3 werkdagen contact met je op om kennis te maken, jou wegwijs te maken in het systeem én jouw eventuele vragen te beantwoorden.

3

Verdien

Van zodra je bent aangemeld, wordt jouw account geactiveerd en kun je aan de slag met jouw unieke link.

Beluister de Body Confidence Podcast

Een podcast waarin ik als Body Confidence coach | ACT therapeut perspectieven en inzichten deel omtrent lichaamsbeeld, zelfbeeld, lichaamsgewicht, gezondheid, zelfvertrouwen, angsten, onzekerheden en meer. 

Als Body Confidence coach | ACT therapeut is het namelijk mijn missie om jou te helpen bij het herstellen van het vertrouwen in jezelf en/of jouw lichaam. 

Ik sta in alles wat ik als coach & therapeut doe steeds voor een lichaamsneutrale en gewichtsneutrale aanpak. Ook hierover vertel ik meer in mijn podcast. Klik hier door om te horen wat het betekent dat ik niet focus op gewichtsverlies maar daarmee niet automatisch anti-gewichtsverlies ben... 

bottom of page