Acerca de

priscilla-du-preez-nF8xhLMmg0c-unsplash.jpg

Word Body Confidence Ambassadeur

 Zet mee je schouders onder mijn Body Confidence Movement en verdien mee van thuis uit 

Als ambassadeur stap je mee in mijn Body Confidence verhaal en motiveer en inspireer je samen met mij en de andere ambassadeurs vrouwen op hun weg naar hun fitste en gelukkigste zelf! 

IMG_6116.JPG

Body Confidence Movement... 

Het is mijn doel, als Body Confidence Coach, om zoveel mogelijk vrouwen te bereiken en te helpen om het vertrouwen in hun lichaam terug te vinden.

Ik weet namelijk hoeveel energie het vraagt om dag-in-dag-uit  bezig te zijn met willen afvallen, jezelf vergelijken met anderen, jezelf naar beneden halen en niet goed of mooi of slank genoeg vinden, piekeren over wat je wel of niet hoort te eten, bang zijn om bij te komen en een zoveelste keer te falen, gedemotiveerd geraken van steeds weer opnieuw te moeten beginnen, .... 

Zooooo frustrerend, deprimerend en gewoonweg energie slopend! 

Om die vicieuze cirkelwaar zo veel vrouwen meerdere jaren van hun leven in blijven vastzitten in de hoop ooit wel eens hét programma te vinden of dé manier te vinden waarmee ze deze keer blijvend afvallen, ..., te doorbreken.  Heb ik een  unieke   methode ontwikkeld   op basis van de ervaring die ik de afgelopen 5+ jaar heb opgedaan als personal trainer en dankzij het coachen van honderden fantastische vrouwen!

Om zoveel mogelijk vrouwen wegwijs te maken in mijn methode en hen zo snel mogelijk naar mooie resultaten te coachen, heb ik mijn Body Confidence traject en Body Confidence TRIBE programma (waar we daar nog iets uitgebreider op ingaan) uitgebouwd.

 

Twee programma's waarin ik deelnemers alles leer wat ze moeten leren om nooit meer te hervallen, zichzelf nooit meer te saboteren, om te gaan met hun uitstelgedrag, oude gewoontes en patronen doorbreken, eigen negatieve zelfkritiek / angsten en onzekerheden overbruggen zodat ze zichzelf niet meer hinderen in het bereiken van hun doelen. En vooral... nooit meer hervallen in oude gewoontes!

 

Daarnaast leer ik deelnemers doorheen deze trajecten een sportieve routine en een gebalanceerd voedingspatroon te creëren dat 100% past binnen hun persoonlijke doelen, agenda en levensstijl. Kortom, een mix van sport, voeding & mindset. 

Als ambassadeur stap je mee in dit verhaal en kun we samen een verschil maken en een heuse Body Confidence Movement in gang trekken! Want IEDERE vrouw verdient het om zich goed in haar vel te voelen, te bruisen van energie en te stralen van zelfvertrouwen!! 💛

Jouw voordelen als Body Confidence affiliate

We are more powerful, when we empower each other

Is dit iets voor jou? 

Geloof jij ook dat ELKE VROUW het verdient om zich goed in haar vel te voelen, te bruisen van energie en te stralen van zelfvertrouwen? Ben je klaar om een verschil te maken en zelf andere vrouwen te inspireren en motiveren met jouw verhaal, uitdagingen, vooruitgang, ...? 

Dan zou jij een ideale ambassadeur zijn! 

 

Jouw voordelen als Body Confidence Ambassadeur

Risk-free ondernemen

Als ambassadeur krijg je de unieke kans om zonder risico je eigen bijverdienste in bijberoep op te starten én op korte termijn zelfs uit te bouwen naar hoofdberoep (indien je dat wenst).

Je krijgt dus alle voordelen van zelfstandig werken, zonder de kopzorgen en risico's. Hoe zalig is dat?!

haute-stock-photography-mint-desktop-collection-final-9.jpg
haute-stock-photography-modern-mama-collection-final-8.jpg

Je bent je eigen baas

Wil je dit doen in bijberoep? Dan kun je al snel 500,00 - 1 000,00 EUR per maand bijverdienen met een minimale tijdsinvestering van gemiddeld zo'n 2-3 uur per week.

Voel je dat dit iets is wat je wilt uitbouwen? Dan is "the sky the limit". Hoe meer tijd je erin investeert, hoe meer je eraan verdient. Je krijgt namelijk een mooie commissie op elke verkoop én daarbovenop kun je naar mooie bonussen toewerken.

Je kiest dus helemaal zelf hoeveel tijd je investeert, wanneer je werkt, hoe je werkt, .... En je hoeft je er niet eens voor te verplaatsen, bij mensen thuis demo's te gaan geven, ... Je kunt dit alles doen volgens jouw eigen uren en planning, van thuis uit. 

Een community van like-minded vrouwen

Als ambassadeur maak je deel uit van een community waarin we als ambassadeurs onderling, elkaar motiveren, steunen, inspireren, ... 

Daarnaast kun je ook regelmatig deelnemen aan opleidingen om je skills aan te scherpen, leuke teambuildings, inspiratiesessies, ... 

Kortom, we've got your back. Dus no worries, eens je die stap gezet hebt, ben je part of the team en kun je steeds bij mij of andere ambassadeurs terecht voor vragen e.d. 

Meisjes met Champagne

Ambassadeur worden in 1-2-3

1

Boek een gratis kennismaking

Starten doen we steeds met een eerste gratis én vrijblijvende kennismaking. Je hebt ongetwijfeld vragen, of bent nieuwsgierig naar hoe alles concreet in zijn werk gaat?

Al die info deel ik graag met jou in een face-to-face gesprek. Dit kan uiteraard simpelweg online zodat je je huis er niet voor hoeft te verlaten.

Maar op die manier krijg je een duidelijk en volledig beeld van wat ambassadeur worden inhoudt én kunnen we beide ook aanvoelen of dit iets is voor jou of niet.

2

3

Opstartfase & papierwerk

Als al jouw vragen beantwoord zijn na onze kennismaking, en jij een duidelijk idee hebt van wat ambassadeur worden precies inhoudt. En je bent klaar om er samen in te vliegen... 

Dan is het tijd om de nodige papieren inorde te brengen. 

Geen zorgen, ik maak jou wegwijs doorheen die papiermolen zodat alles vlot verloopt en je weet waar je kunt aankloppen bij vragen!

We vliegen erin!

Na onze kennismaking en het inorde brengen van alle nodige papieren, is het klaar voor het echte werk.

We vliegen erin! Jij, ik en de andere ambassadeurs!

Samen maken we een verschil én ik organiseer uiteraard diverse momenten om elkaar te leren kennen, motiveren, ondersteunen, .. zodat we een hecht team van ambassadeurs kunnen vormen en samen naar hetzelfde doel kunnen toewerken!

We're in this together!