Wil jij je goed in   je vel voelen... 

maar herval je steeds in oude gewoontes en weet je niet waar te beginnen?

 Ontdek dan mijn Body Confidence Programma 

Een uniek programma waarin je, in tegenstelling tot de meeste programma's waarin slechts op één onderdeel wordt gefocust,  gecoacht en geholpen wordt in het opbouwen van een balans en routine op drie luiken: mindset, voeding én sport.

Want als je écht een blijvende verandering wilt maken, en écht rust in je hoofd wilt ervaren rond voeding en sport. Zonder elke maandag "opnieuw" te moeten beginnen, of dagelijks te moeten piekeren over wat je nu weer moet eten, wat je wel of niet hoort te eten, dat je dringend moet sporten, dat je te dik bent, ... 

Moet je niet alleen je voeding of sport in balans krijgen en daar een routine in 

vinden die je volhoudt, no matter what.. Maar een balans vinden in je 

voeding én je sport.

 

En daarnaast al je angsten, negatieve gewoontes,

belemmerende gedachten, onzekerheden, ... leren doorbreken

en voorgoed van je afschudden. Zodat je jezelf niet meer 

saboteert, en voortaan 200% voor een blijvend resultaat

kunt gaan.

Ik leer jou alles wat je moet weten om balans te creëren op vlak van voeding en sport. Maar daar stopt het niet. Mijn doel als Body Confidence Coach, is jou helpen om een blijvende verandering te maken in je leven. Aanpassingen die je volhoudt voor altijd.

Daarom besteed ik ook heel wat aandacht aan het mindsetluik. Omdat jouw mindset bepaalt of je je doel bereikt of niet. Jouw mindset is KEY om oude gewoontes te vervangen door nieuwe, oude patronen te doorbreken, meer zelfvertrouwen op te bouwen, grenzen te leren stellen. En van je negatieve zelfkritiek-angsten-gepieker-onzekerheden-... af te geraken.

Want wat ben je met een fit lijf, als je jezelf in je hoofd nog steeds naar beneden praat.? Of wat ben je met een gebalanceerd voedingspatroon, als je onzeker wordt en stress krijgt omwille van de extra kcal wanneer je eens een avondje uit eten gaat, wanneer de feestdagen starten, bij feestjes, ... 

Dat is géén balans. Dat is NIET waar ik voor ga of sta als coach.

Ik ben pas tevreden als ik van jou hoor dat je het vertrouwen in je lichaam teruggevonden hebt. Als je terug durft te luisteren naar je hongersignalen en durft te eten waar je zin in hebt, zonder angst of stress om bij te komen. OMDAT je wéét dat jouw lichaam dat koekje niet instant gaat omzetten in vet.

Als je een routine hebt gevonden in het sporten waarbij er marge is voor "oeps-momentjes" en rust. Zonder dat je het gevoel hebt weer aan het falen te zijn, omdat je eens niet gesport hebt. 

Wat ga je leren?

 Denk hier eens over na ... 

Hoe zou jouw leven eruit zien mocht je niet hoeven te stressen over wat je wel of niet hoort te eten, bijkomen in gewicht, niet (meer) in je kleren passen, onzekerheden, ...?

 

Wat zou je allemaal kunnen doen met die vrijgekomen energie?

Ok, maar waarom zou jouw programma mij wél blijvend 
resultaat geven? Wat is er zo anders? 

Een terechte én goede vraag! Waar ik met plezier dieper op inga. 

Laat mij jou eerst even een vraag stellen. Wat heb je de afgelopen maanden/jaren al allemaal geprobeerd om af te vallen, beter in je vel te zitten, meer te sporten, ...?

En hoe komt het dat je tot op de dag van vandaag nog steeds niets gevonden hebt wat jou een blijvend resultaat geeft op lange termijn? Heb je een idee waar je steeds weer tegenaan loopt? Wat jouw drempels zijn? 

 

I know, je zult ongetwijfeld al wel eens x-aantal weken of maanden een programma hebben volgehouden en daar resultaat uit gehaald hebben. Maar wat brengt jou hier vandaag? Op deze pagina? Mocht je écht blijvend resultaat hebben verkregen, denk ik niet dat we elkaar hier zouden tegenkomen. Toch? ;)

In de meeste gevallen, zie ik deze DRIE excuses, drempels, oorzaken,.. terugkeren bij de vrouwen die ik de afgelopen 5 jaar gecoacht heb. Herken je jezelf in één of meerdere van deze zaken?

❌ Je focust helemaal op het voedingsluik OF het sportluik, maar vergeet daarbij te werken aan je mindset

Je loopt steeds weer tegen dezelfde onzekerheden en/of excuses aan. Je bent even goed bezig, maar dan heb je plots een drukkere week, of sla je een maaltijd of workout over ... waardoor je telkens weer hervalt in oude gewoontes, uitstelgedrag, negatieve zelfkritiek, gepieker, jezelf vergelijken met anderen, "wat als" denken, doemdenken, ... En keer op keer "opnieuw" moet beginnen. 

Je volgt een voedings- of sportprogramma nauwgezet, maar eens je stopt of het programma loopt af herval je telkens weer in je oude gewoontes. Dus het programma werkte voor jou wél op korte termijn, of zolang je je eraan hield. Maar niet op lange termijn, want eens je ermee stopt of op eigen kracht verder wilt doen, blijk je toch weer tegen dezelfde uitdagingen en drempels aan te lopen. Je kunt het dus niet alleen, zonder omkadering van een programma of iemand die jou zégt wat, hoe, hoeveel, .. je iets moet doen.

 Herkenbaar? 

Dan is dit Body Confidence programma exact wat je zoekt en nodig hebt om die blijvende balans te vinden en nooit meer te hervallen of opnieuw te moeten starten!

Het verschil tussen dit programma en 99% van de programma's die je online vindt, is dat ik focus op de drie luiken: voeding, mindset en sport.

 

EN daarbovenop jou niet alles voorkauw, waardoor je uiteindelijk alweer terechtkomt in een programma waar je regels en richtlijnen moet volgen om je doel te bereiken. 

 

Ik ga voor blijvend resultaat, en daarvoor moet JIJ ook actie nemen. En niet "simpelweg" mijn stappenplan volgen. Doorheen dit traject gaan we samen aan de slag en zet ik jou aan tot actie zodat je LEERT hoe alles in elkaar zit qua voeding, mindset en sport.

Nu denk je misschien ... HEUH? Ok, ... en HOE ga ik dan mijn balans vinden als ik alles zelf moet doen?

Je moet niet alles zelf doen, maar je moet wél zelf actie ondernemen en aan de slag gaan met wat ik jou aanreik qua info, opdrachten, .. 

Doorheen dit traject ga ik jou namelijk alles leren over voeding, mindset en sport zodat je je niets meer moet laten wijsmaken door de dieetindustrie. En niet bij elk nieuwe dieet, sport- of voedingsprogramma moet gaan twijfelen of je wel goed bezig bent, en of je niet beter dat nieuwe programma zou proberen... 

 

NEEN! Ik ga jou doorheen dit traject leren wat macro's zijn, wat koolhydraten/vetten/eiwitten zijn, hoe jouw lichaam koolhydraten verwerkt, hoe ze worden opgeslagen,  waarom je ze nodig hebt, ... Zodat je wéét wat je eet, wéét hoe je etiketten correct moet lezen en interpreteren, wéét wat gezonde voeding is, hoe een gezond voedingspatroon voor jou persoonlijk eruit ziet, hoe je dat kunt creëren voor jezelf, ... 

Hetzelfde geldt voor het sportluik. Ook hier ga ik jou stap-voor-stap, en to-the-point leren wat het nut is van sporten, welke sport(en) jij het beste kunt doen om je doel te bereiken, of je kracht-conditie of beide nodig hebt, of je het beste high intensity of low intensity doet, hoe vaak jij moet sporten om jouw persoonlijke doel te bereiken en hoe je dit alles kunt aanpassen en voor jezelf terug kunt uitwerken van zodra jouw doel verandert. 

Want jouw doelen veranderen uiteraard doorheen de tijd. Eens je een bepaald doel bereikt hebt, heb je vaak alweer iets nieuws in gedachten wat je wilt bereiken. En bovendien staat ook je leven niet stil. Het ene moment studeer je nog, het andere moment ben je aan het werk, bouw je een eigen zaak uit, word je mama, ..... Als jouw leven verandert, veranderen ook vaak jouw doelen en/of de ruimte in je agenda ;) 

 

Dus ik leer jou alles wat je moet weten om levenslang, no matter what, telkens weer die balans terug te vinden en te creëren voor jezelf. Zonder "opnieuw" te moeten beginnen. 

En doorheen dit alles, loopt de rode draad die "mindset" heet. En aan dat luik wordt doorheen het volledige traject ook heel wat aandacht besteedt. Zodat je de juiste stappen leert om je eigen excuses, uitstelgedrag, onzekerheden, piekergedachten, ... te doorbreken en vol te houden. In plaats van jezelf erdoor te laten beïnvloeden waardoor je uiteindelijk opgeeft. Gedaan dus met zelf sabotage!

Die negatieve zelfkritiek en andere slechte gewoontes gaan we stuk voor stuk aanpakken en buiten spel zetten!

Wat gaat er veranderen voor jou, als je dit traject start?

Je gaat leren wat de juiste aanpak is voor jou om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Dus geen gepieker of getwijfel meer of je wel goed bezig bent, of je niet meer dit of minder dat hoort te doen, ... Neen. Je gaat wéten dat je on the right track zit en dat je met elke dag dichter bij je doel komt! #rustinjehoofd

Je gaat leren wat gezonde voeding is, en hoe een gebalanceerd voedingspatroon er voor jou uitziet. Op die manier hoef je nooit meer te diëten, kcal te tellen, te paniekeren als je uit eten gaat of de feestdagen eraan komen, ... Je gaat het vertrouwen in je lichaam terug opbouwen en terug leren vertrouwen op de hongersignalen, genieten van alle soorten voeding, ... omdat je gaat leren en weten wat voeding doet met je lichaam en hoeveel voeding jij nodig hebt om je goed in je vel te voelen. 

Je krijgt een stok achter de deur en van tijd tot tijd een schop onder je kont om vol te houden. Want je zult niet 100% van de tijd gemotiveerd zijn of "goesting" hebben, maar ik ga  er telkens zijn als jouw coach om jou accountable te houden en ervoor te zorgen dat je niet opgeeft, maar door die excuses en obstakels heen werkt zodat je vervolgens ook wéét en léért hoe je in de toekomst diezelfde blokkades zélf kunt overbruggen. Zélfs wanneer ik niet meer naast jouw zijde sta en dit traject is afgelopen.

Want dat is hoe je die blijvende verandering teweeg brengt. Door te leren hoe je zélf verantwoordelijkheid kunt nemen voor je acties en door de juiste kennis en info te ontvangen zodat je inzicht krijgt in hoe jou lichaam werkt, welke voedingsstoffen het nodig heeft, hoeveel beweging jij nodig hebt, ... 

En da's iets wat je nergens anders vindt. In de meeste programma's geven ze jou een stappenplan en zolang je dat volgt, zul je veranderingen zien. Maar eens er iets verandert in je leven of je stopt met het programma, moet je weer van nul herstarten.

NOOIT MEER!

Stop die vicieuze cirkel en leer hoe jij jouw zelfvertrouwen kunt boosten en die balans kunt creëren voor jezelf. Keer op keer, levenslang!

Concreet, wat houdt dit traject in?

  • het is een traject van 6 maanden, waar je levenslang toegang tot behoudt. Je investeert dus eenmalig in dit traject, en blijft vervolgens levenslang onderdeel van de community en behoudt daarnaast ook jouw toegang tot mijn workoutplatform, updates aan het programma, ... zodat je levenslang de nodige info, motivatie en inspiratie ter beschikking krijgt om jouw geboekte vooruitgang voor altijd vol te houden, nooit meer te hervallen en van thuis uit te sporten!

  • je krijgt toegang tot een gesloten Facebookgroep met de andere deelnemers, zodat je ook elkaar accountable kunt houden en voelt dat je er niet alleen voor staat #teamspirit

  • mix van sport, voeding én mindset. Volledig opgebouwd en uitgewerkt zodat jij stap-voor-stap alles leer wat je moet weten om het vertrouwen in je lichaam, je zelfvertrouwen en jouw balans te herstellen.

  • Het sportluik bestaat niet alleen om info over hoe je zelf een sportschema kunt opstellen naargelang jouw doelen, vrije tijd, .. maar ook uit een volledig platform met diverse home-workouts die je zonder toestellen kunt doen en die variëren in tijd, tussen de 10 - 30 minuten. Zo vind je steeds een workout die perfect past binnen jouw planning en tijdsschema!

  • de modules bevatten diverse opdrachten om jou tot actie aan te zetten, uit je comfortzone te halen en die blijvende verandering te creëren. 

  • de cursus bestaat niet uit uren aan video's die je moet bekijken, of een overload aan pagina's die je moet doorlezen en verwerken. Alle informatie, inspiratie en motivatie wordt gedeeld in de vorm van podcasts. Zodat je de informatie altijd en overal kunt beluisteren en herbeluisteren! NO EXCUSES! Al wandelend, in bad, in de wagen, op weg naar het werk, tijdens het kuisen, voor het slapengaan, ... alles kan en alles mag! 

  • Doorheen het traject sta ik digitaal naast je zijde als coach. Je zult het mij in de podcasts en in de mailtjes die ik jou bezorg (zonder te stalken! je ontvangt gemiddeld één mailtje per week dus no worries, ik ga je mailbox niet bombarderen 😅meermaals horen herhalen, dat als je ergens tegenaan loopt, niet weet hoe of waar te beginnen aan een opdracht of voelt dat je begint uit te stellen, je mij een berichtje MOET sturen met simpelweg de boodschap "help, ik loop vast". That's it. Vervolgens help ik jou om jouw obstakels en drempels te overbruggen zodat je verder kunt en het traject succesvol afrondt. ZONDER opgeven, uitstelgedrag of wat dan ook!

  • OPTIONEEL: indien nodig, kun je steeds een losse one-to-one coaching sessie boeken wanneer je voelt dat je een extra duwtje in de rug nodig hebt of toch tegen persoonlijke zaken aanloopt waar je niet voorbij geraakt. Op die manier is het een pakket dat je volledig naar je hand kunt zetten en kunt aanvullen met persoonlijke begeleiding on call, wanneer jij daar nood aan hebt. 

Take the risk!
Don't let the unknown stop you from making progress

Growth is uncomfortable, because you've never been here before.

Wat is jouw investering?

Voor dit pakket van 6 maanden, waar je vervolgens levenslang toegang tot behoudt.

Betaal je eenmalig 1 399,99 EUR

Je kunt deze investering ook spreiden doorheen het traject en kiezen voor een maandelijkse betaling van 250,00 EUR/maand (deze betaling wordt dan 6x gefactureerd)

Na afloop van jouw programma, blijf je de toegang behouden tot alle modules (inclusief toevoegingen en updates in de toekomst) , het home-workoutplatform en de Facebook community. Zodat je levenslang alle steun, informatie en inspiratie ontvangt die je nodig hebt om vol te houden en nooit meer te hervallen in oude gewoontes of opnieuw te moeten beginnen. 

Het blijft ook mogelijk om one-to-one coaching sessies te boeken wanneer je voelt dat je daar nood aan hebt. Eens je dit traject gevolgd hebt, blijf je part of the team en blijf ik jou met vele passie en enthousiasme ondersteunen waar nodig!

 Veel gestelde vragen 

Kan ik de betaling spreiden?

Ja, dat kan zeker! 

Je kunt dit traject in één keer betalen of ervoor kiezen om de betaling te spreiden over 6 maanden.  Op die manier is er steeds een geschikt afbetalingsplan voor elk budget.

Wat als ik toch weer begin uit te stellen? Ik weet niet of een online programma mij voldoende gaat motiveren. 

De kans is inderdaad groot, dat als je de gewoonte hebt om zaken uit te stellen wanneer het drukker wordt, je overweldigd geraakt, je gaat twijfelen of je wel goed bezig bent of begint te denken dat je (weer) aan het "falen" bent,... dat je gaat uitstellen.

Maar da's géén ramp! Ik ben er als jouw personal coach om jou daar doorheen te sleuren en indien nodig een schop onder je kont te geven! 💪

 

Dit is namelijk geen standaard online programma, maar eerder een hybride programma. Ik ben dus wel degelijk bereikbaar als jouw (digitale) personal coach om jou persoonlijk te helpen en ondersteunen waar nodig. 

Wanneer je merkt dat je terug begint uit te stellen, hoef je maar één actie te ondernemen. En dat is mij een berichtje sturen en simpelweg zeggen "ik ben weer aan het uitstellen". Voila, that's it. 

 

Vervolgens stuur ik jou een berichtje en/of bel ik jou even op om te kijken waar je tegenaan loopt, waarom je begint uit te stellen en vooral, hoe je ervoor kunt zorgen dat je terug verdergaat. 

Uitstellen doorheen dit traject is dus geen probleem, aangezien de kans sowieso groot is dat je op een bepaald moment in het traject zult gaan uitstellen of je motivatie wat daalt. Da's volkomen normaal. Maar dat hoeft helemaal geen breekpunt te zijn of een teken te zijn dat je aan het falen bent.

 

In tegendeel.

Het is een leermoment, dat we samen kunnen vastgrijpen en doorheen kunnen werken zodat je leert waarom je uitstelt en hoe jij jouw uitstelgedrag kunt overbruggen zodat je toch je doel bereikt! Dus no worries, I've got your back! 🙌

Ik vind het wel duur. Is dit programma mijn investering waard? Wat als ik toch niet volhoud en weer begin uit te stellen...?

Dit traject vraagt inderdaad een investering langs jouw kant. En ik kan niet voor jou bepalen of het voor jou de investering waard is. Dat is iets wat je voor jezelf moet uitmaken en aanvoelen. 

 Stel jezelf eens de vraag: "wat kost het jou als je blijft strugglen met uitstelgedrag, onzekerheden, jezelf vergelijken met  anderen, diëten, jo-jo'en in gewicht, ...?" 

Wat zou het jou waard zijn om blijvende balans te vinden?

Dat vertrouwen in je lichaam en jezelf terug te krijgen en meer energie te hebben voor waar JIJ gelukkig van wordt?

 

Hoe zou  jouw leven eruit zien mocht je de energie die je nu steekt in piekeren, onzekerheden, diëten, ... kunnen gebruiken om te genieten van je leven, te spelen met je kinderen, te ravotten en lopen zonder halfdood neer te vallen na 3 minuten, ....? 

Het probleem ligt niet in de prijs... het probleem ligt in de vraag of jij klaar bent om die stap te durven zetten en je doel op een totaal andere manier te bereiken dan je gewoon bent en de afgelopen jaren gedaan hebt.

 

De vraag is dus niet "is dit traject de investering waard", maar "ben jij klaar om je comfortzone te verlaten en net voldoende in jezelf te geloven om deze stap te zetten?".

Ik ga jou hier niet proberen overtuigen om deel te nemen aan mijn programma. Ik ben er ook van overtuigd dat dat niet nodig is. Als jij (nog) niet klaar bent om actie te ondernemen, dan kan ik als coach op mijn hoofd gaan staan, en nog zoveel begeleiding en stokken achter de deur voorzien. Een team is maar zo sterk als z'n zwakste schakel.

 

Eens je dit traject start, zijn we een team en werken we samen naar JOUW doelen toe.  Dus als jij, ondanks al mijn ondersteuning, informatie, doelgerichte opdrachten, ... geen actie onderneemt, ga je geen vooruitgang boeken. Hoe hard ik ook mijn best doe om jou te helpen. Het moet van twee kanten komen. Ik ben er klaar voor om jou te helpen, coachen, uit te dagen, schop onder je kont te geven wanneer nodig, een spiegel voor te houden, een luisterend oor te bieden, .... MAAR BEN JIJ DAAR KLAAR VOOR? 💛

Want als dat niet zo is, heb ik eerlijk gezegd liever dat je nog enkele maanden of jaren (zolang als jij nodig hebt) op jezelf probeert en kijkt waar je tegenaan loopt enzovoort, totdat je op een punt komt dat je klaar bent met telkens opnieuw te beginnen en programma na programma, dieet na dieet weer te hervallen. Dat is het moment dat je klaar bent om dat patroon te doorbreken en dat is het moment waarop ik klaar zal staan om jou te helpen en te coachen naar die blijvende balans die je al al die maanden/jaren aan het nastreven en zoeken bent! 😘

Wat maakt dit programma zo anders van alle andere die ik online kan vinden?

Het grote verschil, zit in het feit dat er op drie pijlers gewerkt wordt waardoor je een holistische aanpak krijgt. Een totaalaanpak, in plaats van slechts op één luik te focussen en te blijven strugglen op de andere luiken. 

Het heeft namelijk weinig zin om een sportieve routine op te bouwen, en daarnaast te blijven piekeren over je voeding, te veel te blijven eten of net te weinig, .. waardoor je je lichaam eigenlijk alleen maar kapot maakt. Aangezien je er veel van verwacht tijdens je trainingen, maar onvoldoende of de verkeerde voeding / energie geeft om jouw spieren te onderhouden en op te bouwen.

Anderzijds heeft het ook geen zin om puur te focussen op voeding, kcal tellen, minder te eten, voedingsgroepen te schrappen, en 100% te gaan voor gewichtsverlies. Want dat zorgt er dan weer voor dat je je spieren kwijtgeraakt, je metabolisme daalt en het alleen maar moeilijker wordt om te blijven afvallen op lange termijn. Vandaar ook dat je na verloop van tijd niet meer zo snel afvalt, ookal blijf je diëten en het schema volgen. Of zelfs bijkomt. Zul je ongetwijfeld al gemerkt hebben. Toch?

En de reden waarom die derde pijler: mindset, zo belangrijk is. Is omdat dat letterlijk de sleutel is om jouw nieuwe gewoontes levenslang vol te houden. Zolang je niet leert om je eigen uitstelgedrag te doorbreken, jezelf uit je hoofd te halen en jouw eigen negatieve zelfkritiek, onzekerheden, angsten, ... te stoppen. Zul je keer op keer terug gezogen worden naar je comfortzone, in oude gewoontes hervallen, falen en voor een zoveelste keer opgeven. En het ergste van dit alles, is dat hoe vaker je deze vicieuze cirkel doorloopt, hoe moeilijker het wordt. 

Dankzij mijn unieke methode, die ik jou aanleer doorheen dit traject, leer ik jou stap voor stap hoe je blijvende balans creëert en het vertrouwen in jezelf en je lichaam herstelt zodat je levenslang volhoudt en nooit meer opnieuw hoeft te beginnen. 

Je investeert eenmalig in dit traject van 6 maanden, en vervolgens blijf je levenslang toegang krijgen tot alle info,  modules, opdrachten, ... waardoor je dus levenslang  ondersteuning, info en inspiratie blijft ontvangen om vol te houden. 

De keuze is dus helemaal aan jou.. Hoeveel budget heb je de afgelopen jaren al geïnvesteerd in diëten, sportprogramma's, cursussen,? Je kunt eens 199,00 EUR uitgeven aan een voedingstraject, 300,00 EUR aan een workoutprogramma, eens een paar honderden euro's aan diëten, nog eens enkele tientalllen euro's aan mini-courses die slechts één onderdeel belichten, ... en blijven investeren, blijven zoeken, ... 

Of je kunt nog één keer écht investeren in jouw persoonlijke groei, die balans vinden, dat vertrouwen opbouwen,...  En voortaan levenslang toegang krijgen tot alles wat je nodig hebt om van thuis uit te blijven sporten, je nieuwe gewoontes en routine vol te houden en voor eens en voor altijd balans te vinden zowel op vlak van voeding als sport!

Kan ik ook persoonlijke begeleiding bij boeken als ik daar nood aan heb?

Jazeker! Je kunt zoveel one-to-one sessies boeken als jij nodig hebt. Je hoeft hiervoor geen abonnement aan te gaan. Je kunt deze los bij boeken op de momenten waarop jij daar nood aan hebt. 

Wanneer je bijvoorbeeld voelt dat je blijft vastlopen op bepaalde zaken, blijft uitstellen, nood hebt aan een schop onder je gat, eens samen wilt sporten om je motivatie terug te boosten, ... 

Ik ben er om jou te helpen, ondersteunen, coachen en een luisterend oor te bieden waar nodig. Zodat je succesvol je doelen bereikt én volhoudt!

Een losse sessie kan bestaan uit een coaching moment rond voeding, mindset en/of sport. Maar kan evengoed bestaan uit een workout die we samen doen, tips geven op jouw houding indien je daar vragen of twijfels over zou hebben, tips geven voor aanpassingen in de workouts mocht je merken dat je last ondervinden bij bepaalde oefeningen, ....

Maar een losse sessie kan ook bestaan uit een evaluatiemoment waarin we jouw vooruitgang bijhouden, je lichaamssamenstelling opmeten qua vetpercentage, spiermassa, ....

Je sessie boek je eenvoudig online (klik hier) en kost jou 60,00 EUR.