top of page
1.jpg

Join the Body Confidence TRIBE

Een uniek groupcoaching programma 

Waarin je naast mijn ondersteuning en motivatie, als jouw online coach.

 

Ook de ondersteuning en accountability krijgt van de rest van de TRIBE.: een groep like-minded vrouwen, die allemaal committed zijn om het vertrouwen in hun lichaam en zichzelf terug te vinden en/of te boosten. En balans te creëren op vlak van voeding en sport. 

Stel je voor dat alle energie die je momenteel kwijt bent aan piekeren, onzekerheden, uitstelgedrag, twijfels, .. zou kunnen gebruiken voor leuke dingen.

 

Dingen die jou energie geven en jou gelukkig maken!

 

Hoe zou jouw leven eruit zien mocht je guiltfree kunnen genieten van eten, met plezier  sporten en vol zelfvertrouwen de kleren kunnen dragen die jij wil?  

 Wat ga ik jou leren? 

Balans vinden, zowel op vlak van voeding, sport als mindset

✅ Hoe vaak jij moet sporten om jouw persoonlijke doel te bereiken, welke soort oefeningen je nodig hebt, ... 

✅ Wat macro's zijn, hoe je etiketten leest, wat koolhydraten-vetten-eiwitten zijn en waarom en hoeveel jouw lichaam daarvan nodig heeft, ... 

Hoe je jezelf uit je eigen vicieuze spiraal van negatieve zelfkritiek, onzekerheden, gepieker, uitstelgedrag, .. kunt halen en ervoor kunt zorgen dat je jezelf in de toekomst niet langer saboteert, maar je eigen grootste motivator wordt. Zodat je niemand anders meer nodig hebt om jou accountable en gemotiveerd te houden, en je voortaan zélf je eigen persoonlijke coach kunt zijn. 

 

Je vrijheid en rust in je hoofd en rond voeding en sport kunt creëren, zodat je geen kostbare energie meer hoeft te verspillen aan twijfelen hoe, wat of waar te beginnen om fitter te worden,  af te vallen, ... Je je vrij voelt en zorgeloos kunt genieten van eten, zonder diëten of kcal tellen. Gewoon genieten van je leven en erop kunnen vertrouwen dat je je lichaam de juiste voeding en beweging geeft die het nodig heeft om jouw ideale lichaam te bereiken. 

Na dit traject ... 

💆‍♀️ twijfel je nooit meer of je wel genoeg sport, wel de juiste oefeningen doet, ... 

💆‍♀️ voel je je niet meer schuldig wanneer je een koekje, pak friet, pizza, .. eet en heb je geleerd welk soort voeding en hoeveel voeding jouw lichaam nodig heeft om op gewicht te blijven. 

💆‍♀️ heb je meer zelfvertrouwen, weet je hoe je je grenzen kunt aangeven zonder je daar schuldig over te voelen, heb je meer energie dan ooit te voren en voel je je zelfverzekerd en goed in je lichaam. 

💆‍♀️ heb je zelf alles geleerd over voeding, mindset en sport waardoor je een expert bent op deze drie luiken en voortaan zelf, steeds weer jouw balans kunt terugvinden. Wat er ook verandert in je leven, want het leven staat nooit stil. Zodat je nooit meer opnieuw hoeft te beginnen, maar je steeds weer weet welke stappen je moet zetten om jouw nieuwe balans te vinden. 

 Wat houdt dit traject in? 

  • Group coaching van 9 maanden, waar je vervolgens levenslang toegang tot hebt. Je investeert dus éénmalig en nadien blijf je levenslang part of the community.

  • Gesloten Facebookgroep voor accountability en support. Zodat je voelt dat je part of the tribe bent, en er nooit alleen voor staat. 

  • Doorheen het traject worden er 20+ live coaching sessies georganiseerd in de gesloten Facebookgroep met informatie, inspiratie en de kans om vragen te stellen rond de module waar we op dat moment rond werken.

  • Je krijgt toegang tot mijn online platform met diverse home-workouts die je zonder toestellen kunt doen en die slechts tussen de 10 - 30 minuten van jouw tijd vragen

  • Je ontvangt alle info, opdrachten en inspiratie-bommetjes in podcastformaat zodat je dit traject altijd en overal kunt starten en beluisteren. Terwijl je gaat lopen/wandelen, in de wagen, tijdens het kuisen, in bad, ... Ik heb er alles aan gedaan om het voor jouw zo gemakkelijk en laagdrempelig mogelijk te maken om alle info en opdrachten te voltooien en zo snel mogelijk vooruitgang te zien en voelen.

  • Persoonlijke follow-up door mij,, door middel van een app. Ik ben dus steeds bereikbaar voor jouw vragen en/of om jou verder te helpen wanneer je vastloopt, er iets niet duidelijk is, of je tegen bepaalde persoonlijke drempels of negatieve gedachten blijft aanlopen. EN ik zie ook of je jouw opdrachten maakt, wanneer je begint uit te stellen, of je je workouts doet,... zodat ik jou accountable kan houden en indien nodig kan opbellen of een berichtje kan sturen om eens te luisteren waar je tegenaan loopt.  We're in this together! 💪

  • De mogelijkheid om een losse one-to-one sessie te boeken (+65,00 EUR per sessie) wanneer je voelt dat je nood hebt aan een extra duwtje in de rug, persoonlijke coaching om bepaalde problemen of oude gewoontes te overbruggen, ... 

Prijs en inschrijving

Aangezien ik elke deelnemer de nodige opvolging en ondersteuning wil kunnen bieden als coach,  zijn de plaatsen voor dit unieke coaching traject beperkt

Snel zijn is dus de boodschap, want dit traject wordt slechts 1x/jaar georganiseerd. 

Het eerstvolgende traject start in januari 2022. Je zult je vanaf november/december 2021 kunnen inschrijven dus plaats jezelf alvast gratis en vrijblijvende op de wachtlijst om er zeker van te zijn dat je als eerste de kans krijgt om een plaatsje te bemachtigen!

 TAKE THE RISK, OR FOREVER LOOSE THE CHANCE 

Body confidence & balance

is not something you find...

It's something you create

 Veel gestelde vragen 

Kan ik de betaling spreiden?

Ja, dat kan zeker! 

Je kunt dit traject in één keer betalen of ervoor kiezen om de betaling te spreiden over 6 of 9 maanden. Wanneer je ervoor kiest om de betaling te spreiden, komt er wel een administratieve kost bij. Maar op die manier is er steeds een geschikt afbetalingsplan voor elk budget.

Wat als ik niet aanwezig kan zijn voor de live coachingsessies?

Dat is geen enkel probleem. Je zult de live-sessie steeds kunnen herbekijken wanneer het jou uitkomt. En indien je na het bekijken van de sessie vragen hebt, kun je deze uiteraard ook nog steeds stellen! Het is niet omdat je niet live kunt deelnemen, dat je je kans verliest om mij jouw vragen te stellen! 

Ook na de sessie beantwoord ik met plezier jouw vragen en/of kun je reageren in de comment-sectie onder de live-sessie :) Ik volg dit alles ook na de live verder op!

Wat als ik toch weer begin uit te stellen? Ik weet niet of een online programma mij voldoende gaat motiveren. 

De kans is inderdaad groot, dat als je de gewoonte hebt om zaken uit te stellen wanneer het drukker wordt, je overweldigd geraakt, je gaat twijfelen of je wel goed bezig bent of begint te denken dat je (weer) aan het "falen" bent,... dat je gaat uitstellen.

Maar da's géén ramp! Ik ben er als jouw personal coach om jou daar doorheen te sleuren en indien nodig een schop onder je kont te geven! 💪

 

Dit is namelijk geen standaard online programma, maar eerder een hybride programma. Ik ben dus wel degelijk bereikbaar als jouw (digitale) personal coach om jou persoonlijk te helpen en ondersteunen waar nodig. 

Wanneer je merkt dat je terug begint uit te stellen, hoef je maar één actie te ondernemen. En dat is mij een berichtje sturen en simpelweg zeggen "ik ben weer aan het uitstellen". Voila, that's it. 

 

Vervolgens stuur ik jou een berichtje en/of bel ik jou even op om te kijken waar je tegenaan loopt, waarom je begint uit te stellen en vooral, hoe je ervoor kunt zorgen dat je terug verdergaat. 

Uitstellen doorheen dit traject is dus geen probleem, aangezien de kans sowieso groot is dat je op een bepaald moment in het traject zult gaan uitstellen of je motivatie wat daalt. Da's volkomen normaal. Maar dat hoeft helemaal geen breekpunt te zijn of een teken te zijn dat je aan het falen bent.

 

In tegendeel.

Het is een leermoment, dat we samen kunnen vastgrijpen en doorheen kunnen werken zodat je leert waarom je uitstelt en hoe jij jouw uitstelgedrag kunt overbruggen zodat je toch je doel bereikt! Dus no worries, I've got your back! 🙌

Ik vind het wel duur. Is dit programma mijn investering waard? Wat als ik toch niet volhoud en weer begin uit te stellen...?

Dit traject vraagt inderdaad een investering langs jouw kant. En ik kan niet voor jou bepalen of het voor jou de investering waard is. Dat is iets wat je voor jezelf moet uitmaken en aanvoelen. 

 Stel jezelf eens de vraag: "wat kost het jou als je blijft strugglen met uitstelgedrag, onzekerheden, jezelf vergelijken met  anderen, diëten, jo-jo'en in gewicht, ...?" 

Wat zou het jou waard zijn om blijvende balans te vinden?

Dat vertrouwen in je lichaam en jezelf terug te krijgen en meer energie te hebben voor waar JIJ gelukkig van wordt?

 

Hoe zou  jouw leven eruit zien mocht je de energie die je nu steekt in piekeren, onzekerheden, diëten, ... kunnen gebruiken om te genieten van je leven, te spelen met je kinderen, te ravotten en lopen zonder halfdood neer te vallen na 3 minuten, ....? 

Het probleem ligt niet in de prijs... het probleem ligt in de vraag of jij klaar bent om die stap te durven zetten en je doel op een totaal andere manier te bereiken dan je gewoon bent en de afgelopen jaren gedaan hebt.

 

De vraag is dus niet "is dit traject de investering waard", maar "ben jij klaar om je comfortzone te verlaten en net voldoende in jezelf te geloven om deze stap te zetten?".

Ik ga jou hier niet proberen overtuigen om deel te nemen aan mijn programma. Ik ben er ook van overtuigd dat dat niet nodig is. Als jij (nog) niet klaar bent om actie te ondernemen, dan kan ik als coach op mijn hoofd gaan staan, en nog zoveel begeleiding en stokken achter de deur voorzien. Een team is maar zo sterk als z'n zwakste schakel.

 

Eens je dit traject start, zijn we een team en werken we samen naar JOUW doelen toe.  Dus als jij, ondanks al mijn ondersteuning, informatie, doelgerichte opdrachten, ... geen actie onderneemt, ga je geen vooruitgang boeken. Hoe hard ik ook mijn best doe om jou te helpen. Het moet van twee kanten komen. Ik ben er klaar voor om jou te helpen, coachen, uit te dagen, schop onder je kont te geven wanneer nodig, een spiegel voor te houden, een luisterend oor te bieden, .... MAAR BEN JIJ DAAR KLAAR VOOR? 💛

Want als dat niet zo is, heb ik eerlijk gezegd liever dat je nog enkele maanden of jaren (zolang als jij nodig hebt) op jezelf probeert en kijkt waar je tegenaan loopt enzovoort, totdat je op een punt komt dat je klaar bent met telkens opnieuw te beginnen en programma na programma, dieet na dieet weer te hervallen. Dat is het moment dat je klaar bent om dat patroon te doorbreken en dat is het moment waarop ik klaar zal staan om jou te helpen en te coachen naar die blijvende balans die je al al die maanden/jaren aan het nastreven en zoeken bent! 😘

Wat maakt dit traject zo anders dan alle andere die ik online kan vinden? 

Het grote verschil, zit in het feit dat er op drie pijlers gewerkt wordt waardoor je een holistische aanpak krijgt. Een totaalaanpak, in plaats van slechts op één luik te focussen en te blijven strugglen op de andere luiken. 

Het heeft namelijk weinig zin om een sportieve routine op te bouwen, en daarnaast te blijven piekeren over je voeding, te veel te blijven eten of net te weinig, .. waardoor je je lichaam eigenlijk alleen maar kapot maakt. Aangezien je er veel van verwacht tijdens je trainingen, maar onvoldoende of de verkeerde voeding / energie geeft om jouw spieren te onderhouden en op te bouwen.

Anderzijds heeft het ook geen zin om puur te focussen op voeding, kcal tellen, minder te eten, voedingsgroepen te schrappen, en 100% te gaan voor gewichtsverlies. Want dat zorgt er dan weer voor dat je je spieren kwijtgeraakt, je metabolisme daalt en het alleen maar moeilijker wordt om te blijven afvallen op lange termijn. Vandaar ook dat je na verloop van tijd niet meer zo snel afvalt, ookal blijf je diëten en het schema volgen. Of zelfs bijkomt. Zul je ongetwijfeld al gemerkt hebben. Toch?

En de reden waarom die derde pijler: mindset, zo belangrijk is. Is omdat dat letterlijk de sleutel is om jouw nieuwe gewoontes levenslang vol te houden. Zolang je niet leert om je eigen uitstelgedrag te doorbreken, jezelf uit je hoofd te halen en jouw eigen negatieve zelfkritiek, onzekerheden, angsten, ... te stoppen. Zul je keer op keer terug gezogen worden naar je comfortzone, in oude gewoontes hervallen, falen en voor een zoveelste keer opgeven. En het ergste van dit alles, is dat hoe vaker je deze vicieuze cirkel doorloopt, hoe moeilijker het wordt. 

Dankzij mijn unieke methode, die ik jou aanleer doorheen dit traject, leer ik jou stap voor stap hoe je blijvende balans creëert en het vertrouwen in jezelf en je lichaam herstelt zodat je levenslang volhoudt en nooit meer opnieuw hoeft te beginnen. 

Je investeert eenmalig in dit traject van 9 maanden, en vervolgens blijf je levenslang toegang krijgen tot alle info,  modules, opdrachten, ... waardoor je dus levenslang  ondersteuning, info en inspiratie blijft ontvangen om vol te houden. 

De keuze is dus helemaal aan jou.. Hoeveel budget heb je de afgelopen jaren al geïnvesteerd in diëten, sportprogramma's, cursussen,? Je kunt eens 199,00 EUR uitgeven aan een voedingstraject, 300,00 EUR aan een workoutprogramma, eens een paar honderden euro's aan diëten, nog eens enkele tientalllen euro's aan mini-courses die slechts één onderdeel belichten, ... en blijven investeren, blijven zoeken, ... 

Of je kunt nog één keer écht investeren in jouw persoonlijke groei, die balans vinden, dat vertrouwen opbouwen,...  En voortaan levenslang toegang krijgen tot alles wat je nodig hebt om van thuis uit te blijven sporten, je nieuwe gewoontes en routine vol te houden en voor eens en voor altijd balans te vinden zowel op vlak van voeding als sport!

Kan ik persoonlijke begeleiding bij boeken als ik daar nood aan heb?

Jazeker!

 

Je kunt mij te allen tijde jouw vragen stellen, struggles delen, ... en dan kijken we samen wat jij nodig hebt om die drempels te overbruggen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat ik er een live-sessie over geef in de gesloten Facebookgroep zodat iedereen binnen de tribe de tips kan ontvangen om die drempels te overbruggen.

 

In dat geval gebeurt dat uiteraard anoniem, het is niet zo dat ik dan ga aankondigen X had deze vraag ... ;)

 

Maar als jij ergens tegenaan loopt, ben je zeker niet de eerste of de enige, dus dan kan het ook voor de anderen interessant zijn om daar meer info en tips rond te ontvangen. In dat geval hoef je dan uiteraard geen one-to-one sessie te boeken en hiervoor te betalen!

 

Merken we toch dat het iets persoonlijk is, en geraak je ondanks de tips en stappenplannen niet verder? Dan is het wél belangrijk dat we een one-to-one inplannen, zodat ik jou op persoonlijk niveau kan helpen jouw drempels te overbruggen en je traject verder te zetten. Zodat je niet blijft steken en opgeeft.

 

In dat geval kun je zoveel one-to-one sessies boeken als jij nodig hebt. Je hoeft hiervoor geen abonnement aan te gaan. Je kunt deze los bij boeken op de momenten waarop jij daar nood aan hebt. 

Ik ben er om jou te helpen, ondersteunen, coachen en een luisterend oor te bieden waar nodig. Zodat je succesvol je doelen bereikt én volhoudt! 

Een losse sessie kan bestaan uit een coaching moment rond voeding, mindset en/of sport. Maar kan evengoed bestaan uit een workout die we samen doen, tips geven op jouw houding indien je daar vragen of twijfels over zou hebben, tips geven voor aanpassingen in de workouts mocht je merken dat je last ondervinden bij bepaalde oefeningen, ....

Maar een losse sessie kan ook bestaan uit een evaluatiemoment waarin we jouw vooruitgang bijhouden, je lichaamssamenstelling opmeten qua vetpercentage, spiermassa, ....

Je sessie boek je eenvoudig online (klik hier) en kost jou 60,00 EUR.​

Ben jij klaar om uit jouw comfortzone te stappen? 

De angsten en twijfels die je momenteel voelt te aanvaarden, naast je neer te leggen en er toch voor te gaan? 

Zet jezelf op de wachtlijst en blijf als eerste op de hoogte van zodra de deuren openen in november/december 2021 🎯

bottom of page