top of page
pexels-tim-samuel-6697175.jpg

 Wil jij je goed in   je vel voelen... 

Heb je al 1001 dingen geprobeerd, maar voel je dat je op een punt bent gekomen dat je al geen zin meer hebt bij het idee alleen al dat je een zoveelste dieetprogramma, voedingsplan, sportschema, .. moet aanvatten? 

Voel je dat het tijd is voor een andere aanpak, maar weet je niet waar te beginnen? Maakt het jou enigszins angstig / onzeker om het diëten en sporten met als doel af te vallen, kcal te verbranden, ..  los te laten en een nieuwe weg in te slaan? 

Wéét dan eerst en vooral dat dat helemaal oké is! Dat is ook gewoon spannend en eng!

 

Maar laat jouw angst voor het onbekende, jou niet tegenhouden. En wéét dat je dit niet alleen hoeft te doen. Ik ben doorheen dit programma steeds slechts één berichtje van jou verwijderd!

 Ontdek dan mijn Body Confidence Programma 

Een uniek programma waarin ik jou ondersteun o.v.v. mindset, voeding én sport. Het doel van dit programma, is dat je leert hoe je op termijn jezélf kunt coachen a.d.h.v. mijn zelf-coaching-methode. Zodat je nooit meer opnieuw hoeft te beginnen! En weet dat je altijd op jezelf kunt vertrouwen, no matter what!

Het programma start 01/01/2023, maar zet je alvast op de wachtlijst om als eerste jouw plekje te kunnen reserveren

(én een mooie korting) te ontvangen!!

Laat onzekerheden, gepieker, uitstelgedrag, ...  jou nooit meer weerhouden van het vinden van balans en rust  o.v.v. voeding, beweging en mindset.

Wat gaat er veranderen voor jou, als je dit traject start?

Want je hebt ongetwijfeld al wel meerdere programma's gevolgd om jouw sport en/of voeding onder controle te krijgen, toch? En elke keer dat je iets anders probeert, ga je er vol hernieuwde energie en hoop voor. Je belooft jezelf telkens weer: "deze keer ga ik volhouden!" ... al weten we ondertussen allebei dat dat al snel verloren gaat. 

Want voordat je het weet, loop je weer ergens tegenaan. Mis je een workout, eet je iets verkeerd, .. en daar ga je. Al jouw onzekerheden, zelfkritiek, negativiteit komen in één keer in je gezicht gesmeten en vanuit die overspoeling aan schuldgevoelens, schaamte, boosheid, telleurstelling en machteloosheid haal je je eigen vooruitgang alweer onderuit. 

Je begint het sporten uit te stellen, je begint terug te overeten, ... en voordat je het weet sta je terug bij start. Op vlak van jouw doel, geen stap dichter. Maar wel een zoveelste teleurstelling in jezelf rijker en weer enkele honderden euro's, samen met ongelooflijk veel energie, tijd en moeite armer 😒

Herken je die momenten voor jezelf? Die oude gewoontes / obstakels / overtuigingen waar je steeds weer over struikelt wanneer je.... 

😒 te veel gegeten hebt en overspoeld wordt door schuldgevoelens, schaamte, boosheid, teleurstelling,.. 

😒 een foto of een weerspiegeling van jezelf zit, en meteen overspoelt wordt met boosheid "hoe heb je het zo ver kunnen laten komen", schaamte "ik zie er niet uit!", verdriet "ik ga dat nooit kunnen!", teleurstelling "'t is allemaal niet eerlijk, ik doe zo hard mijn best!",... 

😒 plots overmant wordt door zelftwijfel en zelfkritiek omdat je bang bent dat je het niet gaat volhouden, dat het jou nooit gaat lukken, ... 

😒 begint te piekeren over jezelf en jouw lichaam, je bang wordt dat je je misschien wel nooit "goed genoeg" zult voelen, dat je nooit de vrouw, het lichaam, de mama, ondernemer, .. zult zijn die je hoop te zijn. Dat het belachelijk is wat je doet en dat het allemaal geen zin heeft. 

😒 boos wordt als je ziet hoe goed anderen het doen, terwijl jij niets anders lijkt te doen dan sukkelen.. 

😒 geraakt wordt door een opmerking die iemand gaf of zelfs als het iets was wat niet over jou ging per se, toch het gevoel hebben dat ze het misschien stiekem toch over jou hadden. Waardoor je begint te doemdenken en piekeren. Het gevoel krijgt dat iedereen naar jou kijkt, jou dik vindt, jouw lichaam beoordeelt, ... 

Herkenbaar? 

Wat als ik jou kon beloven, dat we doorheen mij Body Confidence Programma daar samen doorheen konden werken? 

 

Dat ik jou als Body Confidence coach kan helpen om die oncomfortabele gedachten en gevoelens te verwerken zodat ze jouw doen en laten niet meer beheersen. Zodat je niet meer wordt meegezogen in jouw negatieve gedachtenspiraal, waardoor je hervalt in oude gewoontes die jou weer verder van je doel wegbrengen waardoor je tot vervelens toe opnieuw moet beginnen... 

Als je tot hiertoe, voornamelijk actie ondernomen hebt die gericht was op het aanpassen en controleren van jouw gedrag (denk maar aan een sportschema, voedingsplan, .. ) dan blijf je inderdaad in die vicieuze cirkel zitten. 

Want dan heb je jouw achterliggende instellingen nooit bekeken en geleerd om deze aan te passen. Dan heb je uitsluitend geleerd om het symptoom te bestrijden, maar niet de reden waarom je de symptomen krijgt. En dan werkt alles op de korte termijn uiteraard wel ..... maar op de lange termijn is er niets veranderd aan jouw zelfbeeld, de manier waarop je tegen jezelf praat, jouw overtuigingen en gewoontes, .. 

En pas op...  het is heel normaal dat je tot hiertoe steeds weer in een nieuwe programma of plan bent gestapt. Je bent het vertrouwen in jezelf namelijk helemaal kwijt. En 't schiet al niet aan over dat je het volhoudt als elke stap is voorgekauwd.. laat staan dat je zonder plan, vanuit zelfvertrouwen actie zou moeten ondernemen.... 

Het idee alleen al, roept op dit moment ongetwijfeld instant weerstand op. Het gevoel van "da's onmogelijk", "dat bestaat niet", "dat kan niet", ... 

Wat een zeer logische reactie is van jouw brein, op iets wat niet matcht met hoe jij jezelf en de wereld rond je op vandaag ziet en ervaart. Je hoeft niet te vechten met de onzekerheden, twijfels, angsten, .. die naar boven komen. Je moet alleen de keuze maken voor jezelf... WIE LAAT JE AAN HET STUUR? 

Wanneer je vastgezogen wordt in jouw gedachtenspiraal, neemt jouw brein over. Niet om jou te pesten by the way, maar vanuit oprecht goede bedoelingen. Jouw brein is echter heel erg gefocust op gevaar, en hoe vaker jij je erdoor laat meezogen en het stuur uit handen geeft, hoe vaker je zult merken dat je geen stap dichter naar je doel geraakt.

Want wat jouw doel ook is op vandaag. Dat ligt niet knusjes in jouw comfortzone, toch?

En uit jouw comfortzone stappen, triggert meteen jouw brein om extra alert te zijn voor alle gevaren én mogelijke gevaren (aka doemdenken, piekeren). Wanneer je dus je comfortzone verlaat om je doel(en) na te jagen, wordt je brein luider en luider. Zodat je terug opgeeft en veilig terug in je comfortzone komt zitten. 

Zolang je dus niet leert om te gaan met jouw gedachten en gevoelens, zul je steeds weer terug gezogen worden en hervallen in oude gewoontes. In hetzelfde gedrag dat je tot hiertoe altijd gebruikt hebt om om te gaan met oncomfortabele gevoelens.

Dus wanneer je voelt dat je brein overneemt en je in je gedachtenspiraal terechtkomt, is het aan jou om te kiezen wat je ermee doet. Laat je jouw brein het stuur overnemen met al haar angsten en onzekerheden? Of kies je ervoor om zelf het stuur in handen te houden en te leren hoe je de angsten en onzekerheden die je ervaart kunt leren verwerken, zonder dat je erin meegezogen wordt en jezelf steeds weer "saboteert". 

Concreet, wat houdt dit traject in?

  • het is een groeitraject van 12 maanden, waar je levenslang toegang tot behoudt. Je investeert dus eenmalig in jezelf, en blijft vervolgens levenslang onderdeel van de community met toegang tot het volledige programma en alle modules.

  • het is géén online maar een hybride programma. Dit betekent dat je het grootste deel van thuis uit en op eigen tempo kunt doorlopen. MAAR dat je er nooit alleen voor staat. Ik ben namelijk doorheen de rit steeds slechts één berichtje van jou verwijderd. Dus is er iets niet duidelijk, heb je een vraag, heb je iets waar jij persoonlijk op blijft vastlopen, ...? Blijf er niet mee zitten! Ik ben er om jou te ondersteunen als jouw personal coach on-demand. 

  • Je kunt je vrijblijvend opgeven voor een Buddy-systeem waarin je gematcht wordt met andere like-minded vrouwen zodat je nieuwe connecties en vriendschappen kunt opbouwen. Je staat er niet alleen voor! We've got you!

  • mix van sport, voeding én mindset. Body confidence vertrekt van uit jouw mindset. Maar dat neemt niet weg dat jouw lichaam uiteraard ook gevoed moet worden én dat beweging zeer belangrijk is om je lichaam fit te houden. Dit programma ondersteunt jou daarom op de drie luiken, zodat je een totaalaanpak ontvangt en op het einde van de rit, leert hoe je zowel o.v.v. mindset, voeding als beweging een balans kunt vinden die 100% aansluit bij jouw doel(en) en agenda. 

  • de modules bevatten diverse opdrachten om jou tot actie aan te zetten, uit je comfortzone te halen en die blijvende verandering te creëren. We vertrekken vanuit jouw mindset, want daar is waar alles begint. En eens we de basis gelegd hebben, bouwen we verder door en voegen we er beweging en voeding aan toe. Waarom op deze manier? Omdat het eerste belangrijk is dat je leert hoe je jezelf uit je negatieve gedachtenspiraal kunt halen. Zo niet, zul je je nooit vrij voelen om intuïtief te leren eten en bewegen. Zonder het vertrouwen in jezelf en jouw lichaam, zul je steeds weer teruggrijpen naar een dieetplan, een sport/voedingsschema om jou de houvast te bieden die je denkt nodig te hebben omdat je niet vertrouwt op je eigen lichaam. Je zult dus steeds weer teruggrijpen naar wat je kent, om jezelf gerust te stellen en een gevoel van controle te creëren. Maar het is nét dat valt gevoel van controle, dat jou steeds weer onderuit haalt. Het is dus belangrijk dat we eerst een laagje dieper graven en daar de basis stevig opzetten, voordat we overgaan naar doelgericht actie!

  • je doorloopt deze cursus op eigen tempo. Je hebt niet perse 12 maanden nodig om elke module een eerste keer door te nemen. Op een 6 à 8-tal maanden tijd kun je alle modules en opdrachten een eerste keer doorlopen en gemaakt hebben. En al verschil beginnen voelen in je dagelijkse leven. Maar herhaling is zéér belangrijk. Vandaar dat je jezelf toch één jaar de tijd moet gunnen om de klik te maken en de gewenste verandering te bekomen.

  • Met dit programma is het mijn intentie om jou inzicht te geven in de werking van jouw brein en lichaam. Dus géén voorgekauwde sportschema's en/of voedingsplannen. Je zult leren om terug te vertrouwen op je gevoel, zodat je nooit meer terug hoeft te grijpen naar een voorgekauwd schema omdat je er niet op durft te vertrouwen dat je het zelf kunt. Dit is verleden tijd, na het afronden van dit programma. Binnen dit en een kleine 10-12 maanden durf jij vertrouwen op JEZELF! En ik begrijp dat deze zin jouw enorm angstig of onzeker kan maken. Dat je hierbij serieus weerstand kunt voelen. Wéét dat dat oké is en deel is van het proces. Het feit alleen al dat je die weerstand voelt, is een teken dat je in de juiste richting gaat. Want als je dit niet zou voelen, is dat een teken dat je in je comfortzone blijft. En dus weer teruggrijpt naar manieren die je gewoon bent om jouw doel te bereiken. En dat voelt dan allemaal comfortabel aan, omdat je een vrij duidelijk idee hebt van wat je kunt verwachten ... alleen weet je ondertussen dat het op de lange termijn als een boemerang in je gezicht terugvliegt. Dus bedenk hier opnieuw even voor jezelf.. wie laat ik aan het stuur. Mijn brein met al haar angsten en onzekerheden, of mezelf? 

  • OPTIONEEL: indien nodig, kun je steeds een losse one-to-one coaching sessie boeken wanneer je voelt dat je een extra duwtje in de rug nodig hebt of toch tegen persoonlijke zaken aanloopt waar je niet voorbij geraakt. Op die manier is het een pakket dat je volledig naar je hand kunt zetten en kunt aanvullen met persoonlijke begeleiding on call, wanneer jij daar nood aan hebt. Je krijgt echter ook de ruimte om mij jouw vragen door te sturen, waarna ik ze behandel in een maandelijkse FAQ video. Hiervoor kun je je vragen anoniem doorsturen, waarna ik ze behandel in de video zodat je verder kunt! :)

Tegen het einde van dit programma ...

01

heb je vertrouwen in jezelf en jouw lichaam

zodat je niet meer hoeft te zoeken naar hét antwoord of dé oplossing door steeds weer nieuwe plannen en schema's aan te kopen. Voortaan durf je op jezelf en jouw lichaam vertrouwen dat je je eigen koers in jouw leven kunt bepalen en dat je de doelen die je stelt zult bereiken! Dat je er steeds zult zijn voor jezelf, no matter what ♥

02

heb je geleerd om vrijuit te genieten van eten

Je zult je relatie met voeding herstellen en stap voor stap, vanuit zelfvertrouwen, je hongersignalen leren herkennen en ernaar durven luisteren. Geen schaamte, schuldgevoelens of stress meer rond voeding! Rust in je hoofd en terug voluit genieten #foodfreedom

03

heb je een positief zelfbeeld & onconditionele zelfwaarde

Gedaan met jezelf naar beneden te praten, ongelukkig te worden van het beeld dat je ziet in de spiegel, onzeker te zijn over je voorkomen en gewicht, ... Je straalt zelfvertrouwen uit en bent niet meer afhankelijk van de mening en verwachtingen van anderen om je goed genoeg te voelen... Je durft voluit voor jezelf te kiezen, je leven in eigen handen te nemen, jouw persoonlijke doelen na te jagen (hoe gek ze misschien wel kunnen klinken voor jouw omgeving) en 100% je authentieke zelf te zijn!

04

heb je een rugzak gevuld met tools en ervaring om alles wat je leerde, verder te zetten

Eén van de grootste sterktes van dit Body Confidence programma, is het feit dat je naast het verwerken van nieuwe inzichten en informatie ook écht wordt aangezet tot ACTIE! 

Want nieuwe skills leer je niet aan door er uitsluitend over te lezen. Het is pas als je effectief gaat oefenen, dat je écht zult groeien. Da's echter niet zo vanzelfsprekend. Want kennis omzetten in de praktijk betekent ook dat je hier en daar zult struikelen. Het is dus heel waardevol om in een traject te zitten waar het veilig is om te "falen". Waar we dit zélfs toejuichen en vastpakken om eruit te leren!

Je staat er niet alleen voor. Ik ben er te allen tijd om jou op te vangen waar nodig en jou te helpen om voorbij het "falen" te kijken en te ontdekken wat je eruit kunt leren. Want het is daar dat jouw groeimarge ligt! 

05

heb je diepgaande connecties opgebouwd met like-minded vrouwen 

Jezelf losmaken van je huidige overtuigingen en manier van leven, is niet gemakkelijk. Bovendien is diëten, focussen op kcal verbranden, je lichaam haten, .. zo hard ingeburgerd in onze maatschappij, dat je misschien wel vreest dat je bepaalde vriendschappen zult kwijtgeraken als je uit die ratrace stapt. 

Da's een heel begrijpelijke en terechte bezorgdheid!

Om dit op te vangen, is er een buddy-systeem waarmee je in contact komt met andere vrouwen die op eenzelfde punt staan als jou of al wat verder. Zodat je elkaar kunt inspireren, steunen en nieuwe vriendschappen kunt opbouwen. Zodat je voelt dat je niet alleen bent, en dat er een hele wereld op jou ligt te wachten waarin er zo veel meer mogelijk is dan je op vandaag voor jezelf mogelijk acht.

Jouw omgeving heeft namelijk ook een grote invloed op hoe jij jezelf en de wereld ziet. Omring jezelf met anderen die ook de mogelijkheden zien voor zichzelf, ook hun doelen najagen, ook uit de ratrace durven stappen en voluit zichzelf durven zijn en je zult merken dat hun energie uitstraalt naar jou. Het is een wisselwerking waarin we elkaar versterken.

Take the risk!
Don't let the unknown stop you from making progress

Growth is uncomfortable, because you've never been here before.

FAQ

Wat als ik toch weer begin uit te stellen? Ik weet niet of een online programma mij voldoende gaat motiveren. 

De kans is inderdaad groot, dat als je de gewoonte hebt om zaken uit te stellen wanneer het drukker wordt, je overweldigd geraakt, je gaat twijfelen of je wel goed bezig bent of begint te denken dat je (weer) aan het "falen" bent,... dat je gaat uitstellen.

Maar da's géén ramp! Ik ben er als jouw coach on-demand om jou daar doorheen te sleuren en indien nodig een schop onder je kont te geven! 💪

 

Dit is namelijk geen standaard online programma, maar een hybride programma. Ik ben dus wel degelijk bereikbaar als jouw (digitale) personal coach om jou persoonlijk te helpen en ondersteunen waar nodig. 

Wanneer je merkt dat je vast komt te zitten in jouw negatieve gedachtenspiraal, uitstelgedrag, onzekerheden, .. hoef je maar één actie te ondernemen. En dat is mij een berichtje sturen en simpelweg zeggen "ik loop vast". Voila, that's it. 

 

Vervolgens stuur ik jou een berichtje en/of bel ik jou even op om te kijken waar je tegenaan loopt en help ik jou om de blokkade te overbruggen zodat je verder kunt. 

Uitstellen doorheen dit traject is dus geen probleem, aangezien de kans sowieso groot is dat je op een bepaald moment in het traject zult gaan uitstellen of je motivatie wat daalt. Da's volkomen normaal. Maar dat hoeft helemaal geen breekpunt te zijn of een teken te zijn dat je aan het falen bent.

 

In tegendeel.

Het is een leermoment, dat we samen kunnen vastgrijpen en doorheen kunnen werken zodat je leert waarom je uitstelt en hoe jij jouw uitstelgedrag kunt overbruggen zodat je toch je doel bereikt! Dus no worries, I've got your back! 🙌

Ik vind het wel duur. Is dit programma mijn investering waard? Wat als ik toch niet volhoud en weer begin uit te stellen...?

Dit traject vraagt inderdaad een investering langs jouw kant. En ik kan niet voor jou bepalen of het voor jou de investering waard is. Dat is iets wat je voor jezelf moet uitmaken en aanvoelen. 

Stel jezelf eens de vraag: "wat kost het jou als je blijft strugglen met uitstelgedrag, onzekerheden, jezelf vergelijken met  anderen, diëten, jo-jo'en in gewicht, ...?" 

Wat zou het jou waard zijn om blijvende balans te vinden?

Dat vertrouwen in je lichaam en jezelf terug te krijgen en meer energie te hebben voor waar JIJ gelukkig van wordt?

 

Hoe zou  jouw leven eruit zien mocht je de energie die je nu steekt in piekeren, onzekerheden, diëten, ... kunnen gebruiken om te genieten van je leven, te spelen met je kinderen, te ravotten en lopen zonder halfdood neer te vallen na 3 minuten, ....? 

Het probleem ligt niet in de prijs... het probleem ligt in de vraag of jij klaar bent om uit je comfortzone te stappen en iets te doen wat je nog nooit eerder deed. De vraag is dus niet "is dit traject de investering waard", maar "ben jij klaar om je comfortzone te verlaten en voldoende in jezelf te geloven om deze stap te zetten?"

Ik ga jou niet proberen overtuigen om deel te nemen aan mijn programma. Ik ben er ook van overtuigd dat dat niet nodig is. Als jij (nog) niet klaar bent om actie te ondernemen, dan kan ik als coach op mijn hoofd gaan staan, en nog zoveel begeleiding en stokken achter de deur voorzien. Een team is maar zo sterk als z'n zwakste schakel.

 

Eens je dit traject start, zijn we een team en werken we samen naar JOUW doelen toe.  Dus als jij, ondanks al mijn ondersteuning, informatie, doelgerichte opdrachten, ... geen actie onderneemt, ga je geen vooruitgang boeken. Hoe hard ik ook mijn best doe om jou te helpen. Het moet van twee kanten komen. Ik ben er klaar voor om jou te helpen, coachen, uit te dagen, een spiegel voor te houden, een luisterend oor te bieden, .... MAAR BEN JIJ DAAR KLAAR VOOR? 💛

Want als dat niet zo is, heb ik eerlijk gezegd liever dat je nog enkele maanden of jaren (zolang als jij nodig hebt) op jezelf probeert en kijkt waar je tegenaan loopt enzovoort, totdat je op een punt komt dat je klaar bent met telkens opnieuw te beginnen en programma na programma, dieet na dieet weer te hervallen. Dat is het moment dat je klaar bent om dat patroon te doorbreken en dat is het moment waarop ik klaar zal staan om jou te helpen en te coachen naar die blijvende balans die je al al die maanden/jaren zoekt. 😘

Wat maakt dit programma zo anders van alle andere die ik online kan vinden?

Het grote verschil, zit in het feit dat er op drie pijlers gewerkt wordt waardoor je een holistische aanpak krijgt. Een totaalaanpak, in plaats van slechts op één luik te focussen en te blijven strugglen op de andere luiken. 

Het heeft namelijk weinig zin om een sportieve routine op te bouwen, en daarnaast te blijven piekeren over je voeding, te veel te blijven eten of net te weinig, .. waardoor je jezelf alleen maar tegenwerkt.

Anderzijds heeft het ook geen zin om puur te focussen op voeding, kcal tellen, minder te eten, voedingsgroepen te schrappen, en 100% te gaan voor gewichtsverlies. Want dat zorgt er dan weer voor dat je je spieren kwijtgeraakt, je metabolisme daalt en het alleen maar moeilijker wordt om te blijven afvallen op lange termijn. Vandaar ook dat je na verloop van tijd niet meer zo snel afvalt, ookal blijf je diëten en het schema volgen. Of zelfs bijkomt. Zul je ongetwijfeld al gemerkt hebben. Toch?

En de reden waarom die derde pijler: mindset, zo belangrijk is. Is omdat dat letterlijk de sleutel is om jouw nieuwe gewoontes levenslang vol te houden. Zolang je niet leert om jouw uitstelgedrag te doorbreken, jezelf uit je hoofd te halen en jouw eigen negatieve zelfkritiek, onzekerheden, angsten, ... te stoppen. Zul je keer op keer terug gezogen worden naar je comfortzone, in oude gewoontes hervallen en voor een zoveelste keer opgeven. En het ergste van dit alles, is dat hoe vaker je deze vicieuze cirkel doorloopt hoe moeilijker het wordt. 

Dankzij mijn unieke zelf-coaching-methode, die ik jou aanleer doorheen dit traject, leer ik jou stap voor stap hoe je blijvende balans creëert en het vertrouwen in jezelf en jouw lichaam herstelt zodat je nooit meer opnieuw hoeft te beginnen. 

De keuze is dus helemaal aan jou.. Hoeveel budget heb je de afgelopen jaren al geïnvesteerd in diëten, sportprogramma's, cursussen,? Wat heb je al allemaal geprobeerd? Wat heeft jou dat op vandaag opgeleverd? En nog belangrijker, wat heeft het jou allemaal gekost? 

Kan ik ook persoonlijke begeleiding bij boeken als ik daar nood aan heb?

Jazeker! Je kunt zoveel one-to-one sessies boeken als jij nodig hebt. Je hoeft hiervoor geen abonnement aan te gaan. Je kunt deze los bij boeken op de momenten waarop jij daar nood aan hebt. 

Wanneer je bijvoorbeeld voelt dat je blijft vastlopen op bepaalde zaken, blijft uitstellen, nood hebt aan een schop onder je gat, eens samen wilt sporten om je motivatie terug te boosten, ... 

Ik ben er om jou te helpen, ondersteunen, coachen en een luisterend oor te bieden waar nodig. Zodat je succesvol je doelen bereikt én volhoudt!

Een losse sessie kan bestaan uit een coaching moment rond voeding, mindset en/of sport. Maar kan evengoed bestaan uit een workout die we samen doen, tips geven op jouw houding indien je daar vragen of twijfels over zou hebben,...

Je sessie boek je eenvoudig door mij een berichtje te sturen via het contactformulier onderaan deze pagina, per mail op lena.bodyconfidencecoach@gmail.com of per sms via 0476 70 39 57 (vermeld jouw naam, voornaam en wat je wilt bespreken)

 

Een sessie kost 75,00 EUR

bottom of page