top of page
Ontwerp zonder titel (5).png

 Wil jij je goed in   je vel voelen... 

Heb je al 1001 dingen geprobeerd, maar voel je dat je op een punt bent gekomen dat je al geen zin meer hebt bij het idee alleen al dat je een zoveelste dieetprogramma, voedingsplan, sportschema, .. moet aanvatten? 

Voel je dat het tijd is voor een andere aanpak, maar weet je niet waar te beginnen? Maakt het jou enigszins angstig / onzeker om het diëten en sporten met als doel af te vallen, kcal te verbranden, ..  los te laten en een nieuwe weg in te slaan? 

Wéét dan eerst en vooral dat dat helemaal oké is! Dat is ook gewoon spannend en eng. Maar laat jouw angst voor het onbekend, jou niet tegenhouden. En wéét dat je dit niet alleen hoeft te doen. Je bent niet alleen!

 Ontdek dan mijn Body Confidence Programma 

Een uniek programma waarin ik jou ondersteun o.v.v. mindset, voeding én sport. Het doel van dit programma, is dat je leert hoe je op termijn jezélf kunt coachen a.d.h.v. mijn zelf-coaching-methode. Zodat je nooit meer opnieuw hoeft te beginnen! En weet dat je altijd op jezelf kunt vertrouwen, no matter what!

Binnenkort meer info!

Binnenkort vind je hier alle info terug over wat dit programma inhoudt, of het iets voor jou is, hoeveel het kost, ... 

Zet je alvast op de wachtlijst om als eerste op de hoogte te blijven. 

Hoe zou jouw leven eruit zien mocht je niet stressen over :  wat je wel of niet hoort te eten, bijkomen in gewicht, niet (meer) in je kleren passen, onzekerheden, ...?

Wat zou je allemaal kunnen doen met die vrijgekomen energie?

De lancering wordt voorzien op 01/01/2023.

Wil je in de tussentijd niet langer blijven vastzitten? En alvast actie ondernemen? Ontdek dan mijn one-to-one coaching trajecten

bottom of page