pexels-mart-production-8433363.jpg

One-to-one coaching

Blijf je steeds tegen dezelfde obstakels aanlopen? Heb je het gevoel dat je jezelf steeds weer saboteert? Krijg je het idee dat het hopeloos is en dat niets werkt voor jou? 

Ontdek dan mijn one-to-one coaching pakket. Waarin ik jou individueel coach en ondersteun op je weg naar je gelukkigste zelf. 

Is dit iets voor jou? 

Vermoedelijk heb je al vanalles geprobeerd om je beter in je vel te voelen? Ik kan me daarom goed voorstellen dat je ondertussen op een punt gekomen bent dat je twijfelt of het voor jou wel mogelijk is om iets te vinden dat wél werkt op lange termijn, zonder terugval en steeds weer opnieuw te moeten beginnen.... 

Want na alles wat je reeds probeerde, ben je het ondertussen vast beu dat je jezelf steeds weer moet oppeppen en motiveren om voor een zoveelste keer een nieuw sportprogramma en/of dieetplan aan te vatten? 

Ik begrijp jou helemaal! En laat me alvast één ding duidelijk stellen.... het feit dat je je zo voelt, betekent NIET dat je te weinig wilskracht, karakter of doorzettingsvermogen bezit om succesvol te zijn en zonder herval je doel te bereiken. 

De reden dat je je vandaag zo voelt, is omdat je de afgelopen maanden/jaren al veel te veel op je wilskracht hebt moeten bouwen om onhoudbare voedingsplannen en onrealistische sportschema's vol te houden in combinatie met ..  I don't know, jouw leven misschien? 🤷‍♀️

Keer op keer moeten ervaren dat je het op lange termijn niet volhoudt, zorgt er na verloop van tijd voor dat je het vertrouwen in jezelf én jouw lichaam verliest. Waardoor de twijfels toenemen, en elke nieuwe poging jou nog meer energie kost. Alleen al om jezelf aan te moedigen om vol te houden... 

Herken jij jezelf hierin? Merk jij ook dat je ondertussen nog voordat je op het punt staat weer een zoveelste nieuwe poging te ondernemen al voelt dat de twijfel of je het deze keer wél zult kunnen, groter wordt? 

Ontdek dan hieronder mijn one-to-one coaching pakketten, en ontdek hoe ik jou kan ondersteunen in het doorbreken van deze vicieuze cirkel. NIET d.m.v. nog maar eens een voorgekauwd sportprogramma of voedingsschema.... Maar door je inzicht te geven in hoe je lichaam werkt, door je te informeren over welke rol jouw brein en mindset speelt in het bereiken van je doelen. En door je te leren hoe je jezelf kunt coachen waardoor je niet afhankelijk blijft van mijn coaching. En na verloop van tijd alles wat je geleerd en geoefend hebt zelfstandig kunt toepassen.

Uiteraard blijf je na het afronden van ons one-to-one coaching traject welkom wanneer je voelt dat je nog eens een klankbord of een vangnet kunt gebruiken. Ik leer je dus alles aan zodat je zelfstandig verder kunt, maar je staat er nooit alleen voor! 

 

Keuze uit twee pakketten

Er zijn twee pakketten waar je uit kunt kiezen en die je kunt mixen en matchen naargelang je noden. 

Intensive

✅ 4-6-12 weken

wekelijkse one-to-one coaching (live of digitaal)

✅ 7/7 Whatsapp support

 300,00 EUR 

Basic

✅ 4-6-12 weken

2x/maand one-to-one coaching (live of digitaal)

✅ 7/7 Whatsapp support

 170,00 EUR 

Prijzen o.b.v. pakket van 4 weken, inclusief online platform en 21% btw

Losse on-demand coaching sessie na traject  = 75,00 EUR/sessie

Ontdek het referral-programma om je investering terug te verdienen

Ontdek het

Body Confidence Programma

Image by Teddy GR

Ontdek 

The Body Confidence

PODCAST