top of page
Kangoo -22.jpg

 Kangoo - Trampoline 

Unieke workshop / teambuilding

Een kangoo/trampolinetraining is voor velen nog ongekend. Wat het een ideale activiteit maakt om eens samen uit jullie comfortzone te stappen en fijne ervaringen en herinneringen op te doen.

Niet alleen fijn in professioneel verband, onder collega's als teambuilding bijvoorbeeld. Of i.k.v. een lessenreeks tijdens de middagpauze, na de werkuren, ... 

Maar ook voor privégroepen: vriendinnen onder elkaar, (sport)clubs, verenigingen, ..

Voor elk niveau

Hoewel het er aanvankelijk moeilijk of gevaarlijk kan uitzien, is het een workshop die voor ie-der-een toegankelijk is. 

Niet alleen wat betreft fit-level en uithouding (de boots vangen namelijk tot 80% van de schokken van het springen op, waardoor het een low-impact workout is die je zélfs met blessuregevoelige knieën, enkels, .. en/of verzwakte rug mag doen. Nice to know trouwens, is dat je nadien NIET stijf bent. Zélfs niet als je zelden tot nooit sport).

 

Maar ook qua handigheid en gevoel voor evenwicht. Eens je de boots aan hebt, sta je net zo stabiel als wanneer je je schoenen aan hebt. Ook voor wie zwakke enkels heeft, is de workshop 100% veilig aangezien de boots jouw enkel volledig ondersteunt zodat je je voeten niet kunt omslaan. 

Op maat van jouw team

Afhankelijk van jouw team/groep maak ik de workshop of lessenreeks op maat van jullie timing, fit-level en doel.

Een workout kan in duurtijd bijvoorbeeld variëren tussen 20-60 minuten (afhankelijk van de duurtijd worden er uiteraard tijdig enkele minuutjes ademruimte voorzien om kort een slokje te drinken)

Qua intensiteit kan iedere deelnemer voor zichzelf de nodige aanpassingen maken. Dit alles leg ik uiteraard duidelijk uit voor aanvang van de workshop zodat iedereen op eigen tempo kan deelnemen.

Wat betreft doel, ook hier kan ik meegaan in jullie verhaal. Ligt de nadruk op fun? Bijvoorbeeld als originele activiteit tijdens een weekendje weg met vriendinnen, een vrijgezellen, ... 

Of houden jullie wel van een fysieke beproeving? Eventueel in combi met wat krachtoefeningen tussendoor, op de beat van de muziek? U vraagt, wij draaien ;)

Tot slot, kun je kiezen of je gaat voor een eenmalige workshop. Of graag samen iets opbouwt en dus een lessenreeks van x-aantal lessen of weken organiseert.

contactfomule
bottom of page