top of page

Start to rope-skip

Kopie van Kopie van Dit zijn de musthave

Wil jij fitter, strakker en sterker worden? Meer energie? Beter in je vel zitten en gelukkig zijn als je in de spiegel kijkt? 

 

Maar vind je het lastig om op je eentje te sporten en vol te houden? Last van uitstelgedrag? Start je steeds vol goede moed om kort daarna alweer te stoppen wegens gebrek aan goesting, motivatie, energie,...? Ben je het beu om elke keer opnieuw te moeten beginnen?

 

Dan is mijn 10 weken "start to rope-skip" traject perfect voor jou! In dit unieke programma leer ik jou op 10 weken tijd een basis te leggen om jezelf van thuis uit fit te springen. Of je nu een loper bent, al aan sport doet, of al jaren niets meer van sport hebt gedaan? In dit pakket krijg je de ruimte om op eigen tempo op te bouwen. 

Oh, en als je vroeger graag spingtouwde maar het ondertussen verleerd bent? No worries, ook dat leer ik jou aan met de nodige tips, oefeningen en challenges om jou gemotiveerd te houden zodat je snel vooruitgang boekt en volhoudt.

Wanneer is dit pakket iets voor jou? Als je ....

💛 spieren wilt opbouwen en vet wilt verbranden, maar geen tijd of goesting hebt om meerdere uren per week te sporten, naar de fitness te gaan, telkens een oppas te zoeken voor je kinderen, ...

 

💛 van thuis uit wilt sporten. Met of zonder kinderen in huis, in de middagpauze, 's ochtends,... volgens je eigen planning en agenda. 

💛 een drukke agenda hebt, een eigen zaak, een veeleisende job en een manier zoekt om je hoofd leeg te maken, te ontstressen en belang hecht aan een fitte geest in een fit lichaam om alles wat je doet te kunnen blijven combineren.

💛 op zoek bent naar een manier om op een zo kort mogelijke tijd, je metabolisme maximaal te boosten.

💛 iemand nodig hebt als stok achter de deur om jou te motiveren en een schop onder je gat te geven wanneer nodig. Zodat je niet in oude gewoontes vervalt en opgeeft, maar volhoudt en je doel bereikt! 

Waarom zou je beginnen springtouwen?

💛 springtouwen is een full-body workout en verbrandt meer kcal per minuut dan lopen! Uit onderzoek blijkt dat 10 minuten springtouwen gelijk aan 30-45 minuten lopen. 

💛 touwtje springen is een super goedkope en laagdrempelige sport. Je kunt het letterlijk overal doen en kunt je springtouw gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Bovendien kost een springtouw slechts 4,00 EUR bij Decathlon. Niet alleen goed voor je lichaam dus maar ook voor je portemonnee ;) 

💛 ropeskipping is minder belastend voor de knieën dan hardlopen

💛 springtouwen zorgt voor een betere coördinatie en balans. Daarnaast verbetert het niet alleen je conditie, maar bouw je er ook spieren mee op zowel in je benen, buik als armen waardoor je over je volledige lichaam strakker en sterker wordt. En meer spiermasse = een beter metabolisme waardoor je steeds meer kcal verbrandt.

💛 Touwtje springen is geschikt voor iedereen, of je nu sportief bent of al jaren niet meer gesport hebt. Je kunt op eigen tempo en op korte tijd opbouwen.

💛 ropeskipping verbetert je zelfbeeld, zelfvertrouwen en mood. De workouts zijn steeds afwisselend en eens je de basis onder de knie hebt doen we de workout op de beats van motiverende muziek. Een workout is kort en krachtig (maximum 15-20 minuutjes) waardoor je humeur een positieve boost krijgt!

💛 springtouwen is een sport die je het hele jaar door kunt doen! Dus zelfs in de donkere en koude wintermaanden, waarin vele lopers hun looproutine laten verwateren omwille van het feit dat het donker is wanneer je 's ochtends opstaat en 's avonds thuiskomt van het werk en je dan minder goesting hebt om nog in je eentje te gaan joggen. Of omwille van de koude, de regen, ... Springtouwen daarentegen kun je ook gewoon binnen doen of op het terras. Dus je hebt letterlijk geen excuses over om het niet te doen 😅🙈

Pricing & start traject

Je start dit traject nooit alleen! We vliegen er samen in en ik ben er doorheen de rit om jou gemotiveerd te houden. Het eerstvolgende traject start op maandag 4 januari 2021. Ideaal om die goede voornemens meteen in actie om te zetten en het jaar sterk in te knallen! 😍

PRICING:

👉 de pre-sale periode loopt van 07/12 t.e.m. 27/12. In deze periode activeer je het pakket voor 59,95 EUR/maand

👉 voor de twijfelaars en last-minute beslissers staat de deur nog op een kier tussen 28/12 - 03/01 om op de valreep nog aan te sluiten en samen het nieuwe jaar in te springen voor 89,95 EUR/maand 

(*) het pakket wordt in één keer gefactureerd. De pakketprijzen zijn respectievelijk: 149,95 EUR, 179,95 EUR of 269,95 EUR afhankelijk van het moment waarop je jouw deelname activeert.

bottom of page