top of page
giphy.gif

Yes!!

Zo blij om te zien dat je er donderdag 9 november bij bent voor mijn webinar 😍

Tot dan!

Liefs Lena

Lena Steenbeke body confidence coach oosteeklo assenede evergem gent lievegem meetjesland zelzate eeklo maldegem zelfvertrouwen sporten act-therapie therapeut coaching personal training
web_lena_djulibravenboer_00031.jpg

Genoeg van jouw onzekerheden, angsten, gepieker, ...? Het kan anders!

Wat  energie  krijgt,  groeit

Zit jij vaak in jouw hoofd? Heb je vaak het gevoel dat je jezelf in de weg staat en/of dat jouw lichaam(sgewicht) jou limiteert? 

Ontdek dan hieronder hoe ik jou als gediplomeerd Body Confidence coach en ACT therapeut kan helpen om die eindeloze gedachtenspiraal en "slechte gewoontes" te doorbreken.

Een podcast waarin ik als Body Confidence coach | ACT therapeut perspectieven en inzichten deel omtrent lichaamsbeeld, zelfbeeld, lichaamsgewicht, gezondheid, zelfvertrouwen, angsten, onzekerheden en meer. 

Als Body Confidence coach | ACT therapeut is het namelijk mijn missie om jou te helpen bij het herstellen van het vertrouwen in jezelf en/of jouw lichaam. 

Ik sta in alles wat ik als coach & therapeut doe steeds voor een lichaamsneutrale en gewichtsneutrale aanpak. Ook hierover vertel ik meer in mijn podcast. Klik hier door om te horen wat het betekent dat ik niet focus op gewichtsverlies maar daarmee niet automatisch anti-gewichtsverlies ben... 

Ontdek de Body Confidence podcast

Wie ben ik?

web_lena_djulibravenboer_00024.jpg

Ik ben Lena Steenbeke. Sinds 2016 ondernemer, coach, therapeut en de stuwende kracht achter Activeate bv. Ik werk op vandaag onder de titel: "Body Confidence coach" omdat dit naar mijn gevoel de lading dekt van wat ik dagdagelijks doe en creëer bij de mensen die bij me binnen stappen voor therapie & coaching.

Ik help jou namelijk het vertrouwen in jezelf én jouw lichaam herstellen en/of versterken. Mensen komen bij mij met hulpvragen omtrent lichaamsgewicht, gezondheid, zelfbeeld, chronische stress, tekenen van burn-out, het zoeken van een work-life balance, angsten, onzekerheden, ...

 

Vanuit ACT (Acceptance & Commitment Therapy) gaan we vervolgens samen aan de slag met alles wat ónder jouw ongewenste gedrag, oude gewoontes, "problemen", .. zit. Want van zodra het een wederkerig patroon wordt, is focussen op het ongewenste gedrag niet helpend op de lange termijn en slechts symptoombestrijding.

Anker 1

Aanbod

May your choices reflect your dreams. Not your fears

Blog

 Waardevolle mini-cursus 

Unlock je-zelf

Doorbreek jouw negatieve gedachtenspiraal en bereik jouw doelen zonder herval!

web_lena_djulibravenboer_00018.jpg

Test gratis jouw body confidence

Hoe "body confident" ben jij? Test het snel met mijn gratis Body Confidence Test!

bottom of page