Your link text
top of page

Acerca de

Start hier jouw affiliate-avontuur

 Word Affiliate, en zet mee je schouders onder mijn Body Confidence Movement

Als affiliate krijg je een unieke link, waarmee je jouw volgers, bloglezers, websitebezoekers, vrienden, familie, kennissen, ... kunt omzetten naar klanten. Hiermee help je niet alleen mijn Body Confidence Movement groeien, maar verdien je uiteraard ook zélf een mooi centje mee!

IMG_6116.JPG

Body Confidence Movement... 

Het is mijn doel, als Body Confidence Coach, om zoveel mogelijk vrouwen te bereiken en te helpen om het vertrouwen in hun lichaam terug te vinden.

Ik weet namelijk hoeveel energie het vraagt om dag-in-dag-uit  bezig te zijn met willen afvallen, jezelf vergelijken met anderen, jezelf naar beneden halen en niet goed of mooi of slank genoeg vinden, piekeren over wat je wel of niet hoort te eten, bang zijn om bij te komen en een zoveelste keer te falen, gedemotiveerd geraken van steeds weer opnieuw te moeten beginnen, .... 

Zooooo frustrerend, deprimerend en gewoonweg energie slopend! 

Die vicieuze cirkel, te waar zo veel vrouwen meerdere jaren van hun leven in blijven vastzitten. In de hoop ooit wel eens hét programma te vinden of dé manier te vinden waarmee ze deze keer blijvend afvallen, ... te doorbreken.

 

Heb ik een unieke methode ontwikkelt   op basis van de ervaring die ik de afgelopen 5+ jaar heb opgedaan als personal trainer en dankzij het coachen van honderden fantastische vrouwen!

Om zoveel mogelijk vrouwen wegwijs te maken in mijn methode en hen zo snel mogelijk naar mooie resultaten te coachen, heb ik mijn Body Confidence traject en Body Confidence TRIBE programma (waar we daar nog iets uitgebreider op ingaan) uitgebouwd.

 

Twee programma's waarin ik deelnemers alles leer wat ze moeten leren om nooit meer te hervallen, zichzelf nooit meer te saboteren, om te gaan met hun uitstelgedrag, oude gewoontes en patronen doorbreken, eigen negatieve zelfkritiek / angsten en onzekerheden overbruggen zodat ze zichzelf niet meer hinderen in het bereiken van hun doelen. En vooral... nooit meer hervallen in oude gewoontes!

 

Daarnaast leer ik deelnemers doorheen deze trajecten een sportieve routine en een gebalanceerd voedingspatroon te creëren dat 100% past binnen hun persoonlijke doelen, agenda en levensstijl. Kortom, een mix van sport, voeding & mindset. 

Als affiliate stap je mee in dit verhaal en kun we samen een verschil maken en een heuse Body Confidence Movement in gang trekken! Want IEDERE vrouw verdient het om zich goed in haar vel te voelen, te bruisen van energie en te stralen van zelfvertrouwen!! 💛

Geloof jij in deze missie? Zet je graag mee je schouders onder mijn Body Confidence Movement?  Ben jij iemand die andere sterke vrouwen wil inspireren door mijn Body Confidence programma's te vertegenwoordigen en promoten op jouw social media kanalen, in jouw mailinglist, onder jouw vrienden en kennissen, op jouw blog en/of website en/of webshop,...? 

 

Het enige wat je hoeft te doen, is hieronder doorklikken en jouw gratis affiliate-account aanvragen. Ik neem binnen de drie werkdagen contact met je op om jouw affiliateprogramma te activeren en eventuele vragen langs jouw kant te beantwoorden. Zodat je asap kunt beginnen bijverdienen én vooral (!) mee kunt bouwen aan ons Body Confidence Movement. 

Jouw voordelen als Body Confidence affiliate

Voordelen affliate

Jouw voordelen als Body Confidence affiliate

Geen risico's of eigen investering

Je kunt zonder eigen inbreng, risk-free bijverdienen. Voeg jouw unieke

affiliate-link toe aan jouw:

 

- social media kanalen

- blog

- website / webshop

En/of spreek erover met jouw kennissen, vrienden, collega's, volgers, .... en verdien eenvoudig een mooi centje bij op de verkopen die jouw mond-tot-mond reclame opbrengt.

haute-stock-photography-mint-desktop-collection-final-9.jpg
haute-stock-photography-modern-mama-collection-final-8.jpg

Passief geld verdienen

Heb je een veelgelezen blog, een website of webshop met veel bezoekers en/of een groot aantal volgers op je social mediakanalen? 

Dan kun je jouw verkeer en volgers eenvoudig omzetten in klanten, zonder daar veel tijd of energie in te hoeven investeren.

 

Echter, hoe vaker je communiceert over mijn trajecten en/of jouw ervaring. Hoe groter jouw impact, en hoe meer je eraan kunt verdienen. Maar dat kun je uiteraard helemaal zelf bepalen naargelang je eigen agenda en planning.  

Kortingen & een boost in je visibiliteit

Je krijgt uiteraard mooie kortingen tot -50% op mijn programma's, cursussen, ... en een boost in de visibiliteit en het bereik van jouw kanalen.

 

Doordat we als affiliates onder elkaar een hechte community vormen die elkaar steunt en versterkt! 

We gaan samen voor eenzelfde doel, en dat connecteert ons. 

Meisjes met Champagne

Affiliate worden in 1-2-3

1

Schrijf je in

Klik hieronder door en vul het formulier in om jouw affiliate-account aan te vragen.

2

3

Let's meet

Ik neem binnen de 3 werkdagen contact met je op om kort even kennis te maken, meer info te geven over het verdienmodel, jou wegwijs te maken in het systeem én jouw eventuele vragen te beantwoorden.

Verdien mee

 

Van zodra jouw account geactiveerd is, krijg je onmiddellijk jouw unieke affiliate-link en kun je meteen starten met bijverdienen.

bottom of page